Meghan Markle, oferte numeroase pentru a se întoarce pe platourile de filmare. Suma impresionantă primită pentru o apariție tv de câteva secunde

Redacția IMPACT / 05.03.2020, 12:45
Meghan Markle, oferte numeroase pentru a se întoarce pe platourile de filmare. Suma impresionantă primită pentru o apariție tv de câteva secunde

Atunci când a intrat în familia regală britanică, Meghan Markle a renunțat la o carieră care părea a fi promițătoare în domeniul cinematografiei. Dar, odată ce Meghan și Prințul Harry au renunțat oficial la titulaturile de membri în Casa Regală se vehiculează că fosta Ducesă de Sussex s-a putea întoarce pe micile ecrane.

Se întoarce Meghan Markle pe micile ecrane?

În ciuda informațiilor transmise de mai multe publicații străine potrivit cărora soția Prințului Harry s-ar putea întoarce în rolul care a consacrat-o din serialul Suits, acestea au fost infirmate chiar de Meghan. În urma speculațiilor, Meghan Markle a infirmat aceste informații, din respect pentru activitățile sale care încă sunt legate de Casa regală britanică, potrivit Mirror. Jurnaliștii britanici spun că de fapt ea nu ar fi cerut niciodată să se întoarcă în serial.

Meghan Markle și Prințul Harry. Foto: captură video YouTube
Meghan Markle și Prințul Harry. Foto: captură video YouTube

Pănă să intre în familia regală britanică, Meghan Markle a fost actriță, fiindu-ne cunoscută tuturor pentru rolul din serialul „Suits”, unde o interpreta pe Rachel Zane, dar și din filme de lung metraj precum „Horrible Bosses” sau „Remember me”. Poate un lucru mai puțin știut despre Meghan Markle este că în paralel cu prezența ei pe micile ecrane, ea și-a dedicat o bună parte din timp în acțiuni care să sprijine egalitatea de gen și să combată fenomenele de sclavie modernă.

Mai mult, Meghan Markle a primit o ofertă și din partea unei companii cosmetice pentru o apariție de doar cinci secunde pe TV, dar pentru care ar fi putut fi plătită cu cinci milioane de dolari. Fosta Ducesă de Sussex a refuzat însă oferta.

După ce și-a anunțat plecarea în Canada, pentru a fi alături de fiul ei, Archie, Meghan Markle a semnat un contract cu gigantul Disney, potrivit unor surse ale The Hollywood Reporter, citate de Mediafax.

Ducesa de Sussex a semnat un contract pentru un proiect al companiei, în care ar urma să fie narator într-o producție. Încasările obţinute vor fi donate unei asociaţii caritabile care se ocupă de protejarea vieţii sălbatice, transmite aceiași sursă.

La începutul acestuia ani, Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat oficial la titulaturile regale și că se vor muta din Marea Britanie.

„După multe luni de reflecţie şi discuţii, am ales să facem o tranziţie anul acesta prin configurarea unui nou rol progresiv în instituţie.
Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea Sa Regina”, au transmis prinţul Harry şi Meghan Markle, ducele şi ducesa de Sussex, într-un comunicat transmis de Palatul Buckingham, mesaj care a fost postat și pe pagina oficială de Instagram a Ducilor de Sussex.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI