Ea a fost iubita lui Cătălin Măruță înainte de Andra. E fiica unei celebrități din România

Redacția IMPACT 21.05.2020, 15:48

Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri si showbiz-ul românesc alături de Andra. Deși, artista este marea sa dragoste, nu este și prima. Prezentatorul TV s-a iubit înainte cu fiica unei celebrități din România.

Cu cine s-a iubit Cătălin Măruță înainte de Andra

Îniante de a o întâlni pe Andra, Măruță se afla într-o relație foarte serioasă de doi ani. Prezentatorul de la Pro TV se iubea cu Iulia Ioanițoaia, fiica lui Ovidiu Ianițoaia, însă relația lor a început să scârție când a apărut Andra în peisaj. Iar după ce Măruță a apărut în videoclipul Andrei „Băieții și Fetele ce vor”, aceștia s-au despărțit definitiv.

catalin maruta, fosta iubita, andra
Iulia Ionițoaia, fosta iubită a lui Cătălin Măruță

Între Cătălin Măruță și Andra nu a fost dragoste la prima vedere, povestesc aceștia. Cei doi s-au cunoscut în 2005 pe platourile de filmare ale emisiunii pe care acesta o modera la TVR 2, „Tonomatul de pe doi”, și care era produsă… întocmai de iubita sa de la vremea respectivă, Iulia.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a dezvăluit Andra.

Cu timpul vedetele s-au apropiat și și-au dat seama că erau făcuți unul pentru celelalt. Astfel, în 2008 au făcut nunta, iar la scurt timp au devenit și părinții unui băiețel, pe nume David. Ulterior, familia acestora s-a întregit când a apărut și Eva, mezina familiei.

Andra și Cătălin radiază când sunt unul în prezența celuluilat și au numai cuvinte de laudă. Măruță își susține soția pe toate planurile, o ajută cu cei mici, dar și cu cariera artistică acesta fiind managerul ei. De asemenea, cei doi au dezvăluit că își doresc o familie foarte numeroasă.

Urmăriți Impact.ro și pe