EXCLUSIV

Andreea Antonescu, dezvăluiri fără perdea despre pozele pentru adulți. Pictorialul cu care a făcut senzație în România (exclusiv)

Corina Oprea 13.05.2023, 23:06

Andreea Antonescu a vorbit despre un subiect extrem de sensibil, pe care l-a abordat de prea puține ori. Artista a dezvăluit cine este prezentatorul TV care a convins-o să pozeze în celebra revistă pentru adulți Playboy, pe vremea când era tânără și dornică de celebritate. După 20 de ani, a dezvăluit pentru Revista EGO cine a introdus-o în această lume controversată.

Cine a convins-o pe Andreea Antonescu să pozeze în Playboy

Andreea Antonescu a dezvăluit, recent, cine a fost vedeta care a convins-o să realizeze celebrul pictorial pentru revista Playboy. Aceasta a apărut în ipostaze sexy pe vremea când avea 18 ani și încă nu intrase în lumea celebrităților. Niciodată nu a vorbit deschis despre acest subiect, dar acum a decis să facă lumină în acest sens.

De la celebra artistă aflăm că cel care a convins-o să apară în cea mai iubită revistă pentru adulți a fost un bărbat extrem de celebru de la noi din țară. Mai exact, este vorba despre Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show. Pe vremea aceea, el era redactorul-șef al publicației și era în căutarea unor tinere dornice de celebritate. Astfel, a reușit să o convingă și pe Andreea.

„Recunosc, o mare implicare a avut-o Dan Capatos, care a stat geană pe mine, noi prieteni fiind în perioada respectivă, ca picătura chinezească, până am aruncat un preț.”, a declarat Andreea Antonescu pentru revista EGO.

Andreea Antonescu a pozat în Playboy pentru o sumă-record

Vedeta a povestit pentru ego.ro că ar fi cerut o sumă extrem de mare când a primit propunerea pentru Playboy, sperând că patronii vor refuza. Totuși, a avut surpriza să fie acceptată exact cu banii ceruți, după care a semnat contractul. De acolo a început succesul membrei din trupa Andre, care nu a regretat niciodată faptele sale.

„Nu m-am decis eu (n.r. – să pozeze în Playboy). M-a „decis” Capatos. Mă măgulește faptul că eu, la 1,59 metri înălțime, am fost cel mai bine plătită vedetă Playboy. Nu este mândria vieții mele, nu este chestia pe care o să o pun pe pereți, că am făcut, am dres. Nu. Am făcut-o și pe asta.

Am aruncat un preț atât de mare, încât știam că nu s-a mai dat în România și eram convinsă că nu mi se va da. În momentul în care am primit telefon de la Silviu Boierescu și mi-a zis „DA, semnăm contractul”, am zis OK și m-a luat panica. Rău!”, a mai explicat vedeta.

Andreea Antonescu a mărturisit că fratele ei, cu care are o relație bună, a fost foarte supărat atunci. Vestea că sora lui va apărea dezbrăcată l-a dezamăgit, dar situația s-a remediat pe parcurs.

Urmăriți Impact.ro și pe