EXCLUSIV

Mai vrea Andreea Antonescu și al treilea copil? Răspunsul artistei te va emoționa VIDEO EXCLUSIV

Badea Violeta 12.05.2023, 15:09

Andreea Antonescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Însă, jumătatea șatenă a trupei Andre nu are doar o carieră de succes, ci și două fetițe minunate pe care le iubește enorm. De curând însă, vedeta a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre al treilea copil. Iată mărturisirile emoţionante ale cântăreței!

Andreea Antonescu, primele declarații despre al treilea copil

Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, este mama a două fetițe. Din mariajul cu Traian Spak, jumătatea șatenă a trupei Andre o are pe Sienna, în vârstă de 11 ani, iar de curând, artista a adus-o pe lume și pe Venice Victoria. Din păcate însă, nici relația cu tatăl micuței abia născute, Victor Vrînceanu, nu a mers.

Cei doi s-au iubit timp de doi ani de zile, însă la doar trei luni după ce au devenit părinți au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de către celebra artistă pe rețelel sociale, unde menționa că separarea s-a produs din cauza nepotrivirii de carcater.

Cu toate astea, viața merge înainte pentru cei doi, iar artista se concentrează acum cel mai mult pe creșterea micuței sale, în timp ce fiica sa cea mare se află în America. Acum însă, cântăreaţa a făcut primele declaraţii despre al treilea copil. Își mai dorește sau nu un bebeluș?

„Eu, de când o am pe Sienna, am știut ce am de făcut…depun armele. Sunt ființele pe care le iubesc enorm în această viață, sunt ochii mei, sunt totul pentru mine. Și atunci nu pot decât să depun armele, bineînțeles rămân cerebrală, dându-le cele mai bune sfaturi de femeie, mamă”.

A fost o experiență minunată cea cu Bebelina, mi s-a demonstrat că este realmente o minune de la Dumnezeu. Prin ce a trecut minunata mea în America Express este clar că atunci când lucrurile trebuie să fie în viața ta, ele sunt. Indiferent de orice, de limite, de raționament”, a declarat Andreea Antonescu în interviul Ego.ro.

Citește și Cum s-a pozat Andreea Antonescu după despărțirea de tatăl copilului său. Fanii nu se așteptau la asta!

Andreea Antonescu

Cum a aflat Sienna, fiica Andreei Antonescu, că mama ei s-a despărțit de Victor Vrînceanu

De curând, frumoasa artistă a povestit cum i-a spus Siennei că s-a despărțit de fostul său partener de viață, Victor Vrînceanu. „Sienna a plecat din România după ce am născut, dar nu până în momentul în care noi doi ne-am separat. Am considerat că, decât să o anunț prin FaceTime sau telefon, mai bine ne vedem față în față și discutăm acest subiect.

Mă gândesc, nu știu. Când eram mică, mi s-a spus la un moment dat: „Andreea, ai grijă! Cele mai grele două meserii sunt de părinte și terapeut!”. Am realizat că așa este. Este greu să fii părinte.

Dar, pe de altă parte, cele mai mari satisfacții ale vieții de aici ți le iei. Dar trebuie să stai să gestionezi, te ocupi de un suflețel inocent, care te vede ca pe Dumnezeu, care te vede un gigant, un puternic. Atunci, este greu să nu dezamăgești un suflet curat și sincer, care te iubește necondiționat.”, a dezvăluit Andreea Antonescu, potrivit Ego.ro.

Citește și De ce Andreea Bălan şi Andreea Antonescu nu s-au mai afişat împreună după America Express. Adevărul a ieșit la iveală!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...