Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță înainte de a se apuca de gătit. La ce a fost campion național

Diana Dumitrache 08.07.2020, 10:01

Este unul dintre cei mai talentaţi şi tineri Chefi din România şi are o familie superbă. Mai mult, este jurat la îndrăgita emisiune „Chefi la cuţite”, dar asta nu este tot. Puţini sunt cei care au habar cu ce s-a ocupat Florin Dumitrescu înainte de a se apuca de gătit.

Florin Dumitrescu, un norocos pe toate planurile

Pe Florin Dumitrescu îl ştie toată România. Este juratul emisiunii de mare succes „Chefi la cuţite” şi se poate mândri cu o familie minunată. Îndrăgitul bucătar este căsătorit cu Cristina Sima încă din anul 2014. Cei doi au împreună
două fete: Ava şi Mia.

Apariţia copiilor nu a făcut decât să ne unească şi mai mult. Ne-a dat un sens, un obiectiv mult mai complex. Dacă înainte scopul era să descoperim lumea împreună, acum este mai mare de atât. O putem descoperi în patru şi este cu mult mai frumos, spunea acum ceva timp Cheful, conform celor de la Adevărul.

Ce a făcut celebrul Chef înainte de a iubi tot ce ţine de gătit

La 14 ani, a început să lucreze în bucătărie, iar doar 4 ani mai târziu devenea Chef. Asta da performanţă!

Dar vi-l închipuiţi pe simpaticul jurat sportiv?! Ei bine, înainte de a descoperi pasiunea pentru gătit, Florin Dumitrescu a avut numeroase performanţe în… polo.

Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță înainte de a se apuca de gătit. La ce a fost campion național
Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță înainte de a se apuca de gătit

Juratul de la Antena 1 a fost campion național la polo și a activat la clubul sportiv Steaua! Avea doar 9 ani când a început să facă sport de performanţă.

Ca portar al echipei, a reușit să dobândească titlul de cetățean de onoare al Sectorului 5. Se întâmpla în anul 2002.

A renunţat la cariera de sportiv pentru cea de bucătar

Totuși, pasiunea pentru bucătărie l-a făcut să renunțe la polo și astfel a decis să își construiască o carieră ca bucătar.

Pe la 18 ani eram responsabil de o bucătărie, cu angajaţi şi cu tot ce se întâmpla în ea. Pasiunea am început să o descopăr în timp ce lucrăm deja. Bucătăria a fost o dorinţă de carieră, am vrut să am un loc de muncă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...