CFR Cluj are un nou antrenor după plecarea lui Dan Petrescu în Coreea de Sud. Cu cine a bătut palma Neluțu Varga

Stan Filon 09.06.2023, 16:27
CFR Cluj are un nou antrenor după plecarea lui Dan Petrescu în Coreea de Sud. Cu cine a bătut palma Neluțu Varga

CFR Cluj are un nou antrenor, după plecarea lui Dan Petrescu în Coreea de Sud! Nuluțu Vlad a negociat în aceste zile cu mai mulți tehnicieni, iar într-un final s-a decis să semneze un contract pentru un an cu un antrenor italian care a mai stat pe banca tehnică a celor de CFR Cluj.

CFR Cluj are un nou antrenor după plecarea lui Dan Petrescu

Așadar, Dan Petrescu a părăsit-o pe CFR Cluj, după ce a câștigat nu mai puțin de patru titluri la conducerea clujenilor. „Bursucul” va semna cu o echipă din Coreea de Sud, iar Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, i-a găsit deja un înlocuitor. Au fost câteva zile pline pentru patronul lui CFR Cluj, care a negociat cu mai mulți tehnicieni.

În presă s-a scris că au fost purtate negocieri cu Mircea Lucescu, Laszlo Boloni și Cristiano Bergodi, iar patronul de la CFR Cluj a venit acum și a făcut lumină în această problemă. Astfel s-a aflat că noul antrenor al lui CFR Cluj este Andrea Mandorlini. Italianul a mai fost pe banca celor de la CFR Cluj și în urmă cu 13 ani.

CFR Cluj are un nou antrenor dupa plecarea lui Dan Petrescu
CFR Cluj are un nou antrenor dupa plecarea lui Dan Petrescu

„Duminică soseşte la Cluj”

„Mandorlini va fi. Duminică soseşte la Cluj şi va fi noul antrenor al echipei”, a spus Neluţu Varga, pentru Antena Sport.

Jurnaliștii de la Tuttomercatoweb au aflat înainte să spună Neluțu Varga cine este noul antrenor al lui CFR Cluj. Iată ce au scris aceștia despre aducerea lui Andrea Mandorlini.

„Andrea Mandorlini se pregătește să devină pentru a doua oară antrenor al Clujului, după experiența din sezonul 2009/10, încheiat cu câștigarea campionatului și a Cupei României. Părțile au căzut de acord asupra tuturor lucrurilor: contractul va fi pe un an, plus o opțiune pentru al doilea”, scrie sursa citată.

Andrea Mandorlini are 63 de ani și are în CV și experiențe în Serie A. Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, Verona, Genoa, Cremonese, Padova și Mantova sunt echipele pe care le-a pregătit tehnicianul italian de-a lungul anilor.

El a mai antrenat CFR Cluj și în sezonul 2009-2010, când a avut un an fabulos. A reușit atunci să câștige campionatul cu CFR Cluj, dar și Cupa României și SuperCupa. Succesul din România l-a ajutat în carieră și a reușit apoi să facă pasul spre Serie A, semnând un contract cu Hellas Verona.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...