Cosmin Contra, noul antrenor al lui Dinamo? Ce i-a promis patronului spaniol

Marian Cărăvan 14.08.2020, 10:19
Cosmin Contra, noul antrenor al lui Dinamo? Ce i-a promis patronului spaniol

Vânzarea lui Dinamo ar putea aduce o schimbare importantă la nivelul băncii tehnice. Se vehiculează mai multe variante, printre care și Cosmin Contra, fost jucător și antrenor la Dinamo. Dacă Ionuț Negoiță îl prefera pe Gigi Mulțescu, iar suporterii sunt de partea lui Mircea Rednic, în schimb noul patron ar putea aduce chiar un antrenor spaniol.

Ce i-a promis Cosmin Contra patronului spaniol Pablo Cortacero

Noul patron al lui Dinamo, spaniolul Pablo Cortacero, susține că are un precontract semnat cu Cosmin Contra.

„Am un precontract semnat dinaintea pandemiei cu Cosmin Contra în caz că reușesc să preiau Dinamo”, le-a spus spaniolul celor prezenți la negocierile pentru vânzarea lui Dinamo.

„Deocamdată nu am discutat concret posibilitatea de a mă implica în vreun fel la Dinamo. Nu cred că se pune problema să mă întorc în România. Deocamdată, nu spun niciodată. Planurile mele vizează Spania sau altă țară cu fotbal dezvoltat”, spunea în urmă cu câteva săptămâni Cosmin Contra pentru Fanatik.

Se pare că va pica varianta Cosmin Contra, iar cum Gigi Mulțescu nu este agreat de noua conducere, soluția va ve veni probabil din Spania. Pablo Cortacero îl vizează pe Jose Luis Oltra, pe care voia să-l pună antrenor în 2018, când intenționa să cumpere clubul Almeria. Oltra, 51 de ani, este născut la Valencia și în acest sezon a antrenat-o pe Racing Santander, echipă retrogradată în Liga 3 de pe ultima poziție.

„Eu am vorbit cu Bogdan Bălănescu și mi-a spus să mă ocup deocamdată de echipă. Am contract până pe 15 august, cu drept de prelungire. Asta e! O să mă ocup în continuare de echipă până nu o să mai ocup…”, a spus antrenorul Gigi Mulțescu.

Ce a declarat Pablo Cortacero după ce a cumpărat-o pe Dinamo

„Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo.
Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!”, a transmis Pablo Cortacero, prin intermediul site-ului oficial al clubului.

 

Urmăriți Impact.ro și pe