Celebra prezentatoare de la noi care face furori în rândul domnilor. S-a pozat aşa şi toţi au rămas fără cuvinte

Iancu Andreea 14.01.2022, 15:45

După ce a petrecut sărbătorile într-un cadru de vis, în Statele Unite ale Americii, o celebră prezentatoare de la noi stârnește reacții în rândul domnilor cu fotografiile postate din vacanța exotică. Vedeta nu s-a sfiit să se pozeze în costum de baie, dezvăluindu-și formele pe internet. Frumoasa brunetă are un corp de admirat și poate fi considerată cu ușurință una dintre cele mai senzuale prezențe feminine din fața camerelor.

Ce prezentatoare celebră face furori cu imaginile din vacanță

O serie de imagini surprinzătoare au dezvăluit o prezentatoare celebră într-o ipostază mai puțin obișnuită. Deși o putem admira în fiecare seară, în cadrul buletinului de știri sportive, Corina Caragea a lăsat să se vadă și o altă latură a sa. Vedeta de la Pro TV a petrecut o vacanță de vis pe o insulă exotică, unde s-a răsfățat sub lumina razelor de soare și în bătaia brizei.

Pentru că și-a dorit să păstreze ca amintire această experiență, Corina Caragea a făcut o mulțime de fotografii în timp ce se relaxa pe plajele superbe din Seychelles. Imaginile nu au fost trecute cu vederea de urmăritorii vedetei, care au lăsat mii de aprecieri și comentarii.

Cine este celebra prezentatoare care face furori după ce s-a pozat în vacanță
Corina Caragea, în vacanță
foto – Instagram

Corina Caragea, fotografii incendiare, în costum de baie

Frumoasa brunetă nu s-a sfiit să își dezvăluie formele armonioase pe rețelele de socializare. Una dintre cele mai senzuale apariții din cadrul știrilor Pro TV, Corina Caragea i-a făcut pe mulți dornici de o vacanță într-o țară exotică. Atentă la detalii, vedeta a ales să poarte în Seychelles mai multe costume de baie, fiind aranjată mereu, indiferent de împrejurare.

Fie că a imortalizat cadre pe plajă, ori chiar între valurile înspumate, Corina a stârnit imaginația domnilor, lăsând să i se vadă picioarele fără cusur și formele senzuale. Comentariile de apreciere nu au lipsit din dreptul fotografiilor de vacanță ale brunetei de la Pro TV.

„Corina, tu ai fost în 2021 o femeie super frumoasă și în 2022 ești foarte frumoasă frumoasă și sexy”

„O păpușă în paradis”

„Nu contează ce culoare au hainele tale. Toate arată splendid pe corpul tău de divă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Care este secretul siluetei sale. Corina Caragea a făcut dezvăluiri

Pentru că frumoasa prezentatoare afișează un corp de invidiat, aceasta a vorbit, la un moment dat, despre obiceiurile pe care le are pentru a se menține în formă. Corina Caragea, care și-a aniversat ziua de naștere chiar în ultima zi a anului, a recunoscut că încearcă să păstreze un echilibru între meniul său zilnic și sport.

„Păstrez un echilibru între sport și ceea ce mănânc, astfel încât să nu acumulez frustrări alimentare. Eu zic că se poate mult mai bine, dacă nu aș fi cam leneșă, recunosc. Cred că sportul înseamnă sănătate, în primul rând și de aceea merg la sală sau fac sport în aer liber.”, a recunoscut Corina Caragea.

Frumoasa brunetă este într-o formă de excepție la acest început de an, deși, la fel ca noi toți, speră să fie și mai echilibrată și mai concentrată să facă progrese.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...