Cele mai îndrăznețe apariții ale Deliei Matache. Imaginile sunt cu adevărat provocatoare. GALERIE FOTO

Ana Anitoiu 16.08.2022, 17:11

Delia Matache este considerată de multe persoane una dintre cele mai frumoase artiste din România. Cântăreața obișnuiește să publice pe rețelele sociale numeroase fotografii de la activitățile ei de zi cu zi, dar și din vacanțele pe care le petrece în zone spectaculoase din lume. Unele imagini sunt cu adevărat provocatoare. Iată câteva dintre cele mai îndrăznețe apariții ale vedetei.

Delia Matache, despre pasiunea pentru călătorii

Delia Matache povestea, în urmă cu doi ani, că se redescoperă din toate punctele de vedere atunci când călătorește. Cântăreața a explicat că escapadele în diferite destinații din lume o ajută să rămână un om echilibrat și deschis la noutăți.

„(Cele mai importante criterii după care alege o destinație de vacanță sunt, n.r.) Clima şi peisajele. În principiu să fie cald – şi drumeţiile pe munte îmi plac vara. Nu sunt o mare amatoare a schiului sau adepta iernilor la munte. Îmi place hiking-ul, să urc muntele la picior. Şi îmi plac plajele însorite, superbe, exotice… de peste tot, nu am preferinţe.

Savurez absolut tot: de la plecare (cum mă așez pe scaunul din avion, mă uit la un serial preferat, mănânc ceva bun pe parcursul zborului) până la a descoperi cazarea, prima experienţă culinară din ziua respectivă. Toate detaliile sunt la fel de importante și îmi plac la fel de mult. Inclusiv rutina care se așază, te obișnuiești cu noua destinaţie și intri în atmosfera plăcută de vacanţă.”, a dezvăluit Delia, într-un interviu, potrivit drivemagazine.ro.

Cele mai indraznete aparitii ale Deliei Matache
Delia Matache

Delia Matache a spus că în România, printre destinațiile ei preferate se numără cele montane, de la Bucegi până la Făgăraș, dar chiar și Delta Dunării. Apoi, adoră Grecia, dar și Franța. Cântăreața a spus că a fost fermecată și de Filipine, care are peisaje ce ei i se par desprinse din filmul „Avatar”.

Delia Matache, cele mai îndrăznețe apariții

Cele mai multe fotografii pe care Delia le publică pe rețelele sociale nu o înfățișează în ipostaze îndrăznețe. În unele dintre ele apare chiar în ipostaze mai degrabă romantice, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, cu care s-a căsătorit în anul 2012.

Însă, din când în când, Delia mai publică și unele imagini cu adevărat provocatoare, în care își lasă la vedere trupul splendid. De exemplu, la începutul lunii iunie, cântăreața a publicat câteva fotografii în care apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, în timp ce sărea pe o trambulină. În alte astfel de imagini, cântăreața apare îmbrăcată sumar, la plajă sau în piscină. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a le vedea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...