Delia și soțul său, afaceri pe bani grei. Cea mai recentă tranzacție le aduce o sumă impresionantă în conturi (Exclusiv)

Ioana Bucur 02.08.2022, 07:58

Cu toate că pe platformele de social pare că sunt într-o vacanță continuă, vizitând cele mai spectaculoase colțuri ale lumii, Delia și soțul său sunt și oameni de afaceri de mare succes, iar cea mai recentă tranzacție este cea mai bună dovadă. Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, Răzvan Munteanu a vorbit despre investițiile cuplului.

O nouă tranzacție va aduce bani frumoși pentru Delia și soțul său

Poate nu mulți știu că Delia nu este doar una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, ci și o femeie de afaceri de succes. Acum aproape șase ani, vedeta și soțul său făceau primele investiții în domeniul imobiliar. O mișcare cât se poate de bună în condițiile în care, în ciuda crizei financiare pe care o traversăm, cei doi au câștiguri frumoase cu One United Properties, la care sunt acționari.

Compania, unul dintre cei mai activi dezvoltatori din București, a vândut două penthouse-uri din complexul One Verdi Park, situat în zona de Nord a Capitalei, ce include două turnuri cu o înălțime de 77 de metri. Un procent din tranzacția ce depășește valoarea de 12 milioane de euro va intra în contul artistei și partenerului său.

„Noi am cumpărat două penthousuri, în urmă cu doi ani. Acestea din turnul mai subțire sunt ale noastre. Cele două penthouse-uri care mai erau în One Verdi Park și care s-au vândut, nu ne aparțineau. Normal, ca la orice vânzare de apartamente, fiind acționari, avem și noi profittul nostru”, a declarat Răzvan Munteanu pentru playtech.ro.

Delia și soțul său, afaceri pe bani grei. Cea mai recentă tranzacție le aduce o sumă impresionantă în conturi (Exclusiv)
Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc

„Nu ne-am hotărât ce vom face”

Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, Răzvan Munteanu a spus că, până acum, el și Delia nu au decis ce vor face cu cele două penthouse-uri pe care le dețin.

„Încă nu le-am scos la vânzare, nu ne-am hotărât ce vom face. Probabil unul dintre ele îl vom vinde Vor fi gata cam în șase-nouă luni”, a mai spus soțul Deliei, acesta adăugând și faptul că respectiva companie deține nu mai puțin de 12 complexe diferite, cu alte nume.

Cât despre ideea de a investi într-o casă cu curte, Munteanu exclude clar această variantă.

„Nu investim în așa ceva, lucrăm doar cu One United”, a completat Răzvan Munteanu.

Soțul Deliei a început afacerile imobiliare după ce a fost mai întâi client, apoi investitor, iar de câțiva ani a devenit și acționar. El mai deține și două cluburi în Centrul Vechi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...