Ce nu face niciodată Delia înainte de a urca pe scenă. Detaliul care o supără teribil. Foto

Badea Violeta 22.07.2022, 09:52

Delia este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Recunoscută pentru timbrul său puternic și pentru piesele impresionante pe care le lansează, vocea solistei este de-a dreptul inconfundabilă. De curând, frumoasa cântăreață a recunoscut că, la fel ca multe alte persoane, crede în anumite superstiții. Iată ce nu face niciodată înainte de a urca pe scenă!

Ce superstiție are Delia înainte de fiecare concert

Delia este celebră pentru spectacolul pe care-l face pe scenă. Fiind o adevărată perfecționistă, cântăreața face tot ce îi stă în putință pentru a-i mulțumi pe fanii care participă la concertele ei.

De curând, aceasta a recunoscut că ține cont chiar și de o superstiție. Artista a dezvăluit că nu se întoarce niciodată din drum, mai ales înainte de vreun spectacol.

„E stupid, încerc să nu mă întorc în camera de hotel că mi-am uitat ceva. Încerc să nu uit nimic, nicăieri. Nu vreau să mă întorc din drum.

Dacă mă întorc din drum, am senzația că se va întâmpla ceva rău în seara aia”, a declarat Delia Matache în cadrul unui interviu pentru Kiss FM.

De asemenea, vedeta a recunoscut că, la fel ca mulți alți artiști, are un ritual pe care îl parcurge înainte de a urca pe scenă.

„Nu înțeleg de ce fac stretching. Efectiv, eu fac stretching. Dacă mă filmează cineva, vede că fac stretching. Aproape mă duc în din ăstea de yoga. Nu am o coregrafie impresionantă… N-am nimic de făcut…”, a mai spus solista.

Ce nu face Delia inainte de un eveniment
Ce superstitie are Delia inainte de un eveniment

Delia, despre aducerea pe lume a unui copil

În vârstă de 40 de ani, Delia mărturisește că nu se simte încă pregătită să aducă un copil pe lume. În urmă cu ceva timp, cântăreața a spus motivul pentru care se teme să dea naștere unui copil.

„Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte.

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur?

Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc’’, declara faimoasa Delia, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...