Cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu al premiilor Oscar 2021

Ioana Bucur, Diana Dumitrache 26.04.2021, 12:00

După un an în care cele mai importante evenimente din industria filmului și televiziunii s-au mutat în online, doza de „normalitate” oferită de gala de azi-noapte a fost o ocazie de neratat pentru staruri, care s-au duelat în apariții spectaculoase. Lux, eleganță și mult auriu. Care au fost cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu al premiilor Oscar 2021.

Cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu al premiilor Oscar 2021

Pentru privitori, adevăratul spectacol al Oscarurilor îl reprezintă covorul roșu, nu decernarea premiilor. Vedetele încep pregătirile cu câteva săptămâni, poate chiar luni înainte de marele eveniment, conștiente că fiecare detaliu ca fi analizat, comparat și evaluat. Coafură, bijuterii, haine, pantofi, manichură, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Chiar și așa, la fiecare ediție, doar câțiva norocoși ajung pe lista celor mai bine îmbrăcați. În 2021, după an un în care producțiile de la Hollywood au trecut, în mare parte, în online, evenimentul din noaptea de duminică spre luni a marcat primul pas spre revenirea la normalitatea pre-Covid-19, iar cei implicați au savurat fiecare moment. Acum, „notele” au fost centralizate, iar verdictul a fost dat: care au fost cele mai reușite rochii de la Oscar 2021.

Cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu al premiilor Oscar 2021: Regina King în Luis Vuitton

Deschidem lista cu Regina King, cea care, în urmă cu doi ani, a primit statueta aurie pentru rolul secundar din „If Beale Street Could Talk”. Actrița a ales o rochie superbă din satin, creație a casei Louis Vuitton, cu umeri supradimensionați, un decolteu îndrăzneț, accesorizată cu aplicații din cristale, în așa fel încât să îi pună în valoare și mai mult formele corpului. Regina King nu a primit niciun Oscar anul acesta, cu toate că era în cursa pentru trei trofee, cu pelicula „One Night In Miami” ce a marcat debutul ei în scaunul regizorului.

Maria Bakalova în Luis Vuitton

Tot pe Lous Vuitton a pariat și Maria Bakalova, actrița din „Borat Subsequent Moviefilm”.  Prima apariție a actriței la Oscar a fost cu adevărat spectaculoasă. Rochia albă pe care a purtat-o a fost demnă de o prințesă. În creația făcută special pentru ea au intrat nu mai puțin de o sută de metri de tul, iar actrița a pus-o în valoare cu bijuterii bijuterii Moussaieff și sandale Louis Vuitton.

Cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu al premiilor Oscar 2021
Carey Mulligan

Laura Dern în Oscar de la Renta

Laura Dern, câștigătoarea de anul trecut al trofeului, s-a întors la Oscaruri nu în calitate de nominalizat, ci de prezentatoare a uneia dintre categorii. Actrița a făcut furori într-o rochie neagră cu aplicații albe, în porțiunea inferioară, semnată Oscar de la Renta.

Zendaya în Valentino

Zendaya nu ratează nicio apariție pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete, indiferent de ocazie. Acțrita a atras toate privirile pe covorul roșu într-o rochie custom Valentino. Creația galben aprins, ce i-a lăsat abdomenul la vedere, a fost o alegere neașteptată, însă a fost punctul culminant al serii. Zendaya și-a accesorizat ținuta cu bijuterii Bulgari și pantofi Jimmy Choo.

Carey Mulligan în Valentino

O alegere asemănătoare a făcut și Carey Mulligan. Actrița a strălucit într-o creație haute-couture cupru metalică, din două piese, tot de la Valentino.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...