Cel mai simplu și eficient tratament facial cu bicarbonat de sodiu pe care poți să-l faci acasă. Efectele sunt uimitoare

Iancu Andreea 03.07.2020, 12:56
Cel mai simplu și eficient tratament facial cu bicarbonat de sodiu pe care poți să-l faci acasă. Efectele sunt uimitoare

Tenul are nevoie de îngrijire zilnică pentru un aspect sănătos și luminos. De aceea, este esențială o curățare corectă și eficientă. Dacă și tu te temi de produsele cu ingrediente pe care nu le cunoști, poți încerca un tratament simplu, dar extrem de benefic pentru piele. Ingredientul simplu se găsește în bucătăriile tuturor.

Soluție de curățare, cu rol de tratament

O curățare temeinică a tenului trebuie realizată de două ori pe zi. Astfel, fie că porți machiaj sau nu, dimineața și seara trebuie să elimini impuritățile pielii. Dacă îți dorești un produs natural, poți încerca o soluție de curățare a pielii ce îndeplinește și rolul de tratament. Vei putea observa îmbunătățiri reale ale modului în care pielea ta arată. Pentru asta, este nevoie să folosești acest tratament de trei ori pe săptămână, timp de o lună. Rezultatele nu vor înceta să apară dacă respecții ritualul de frumusețe cu sfințenie.

Pentru tratamentul natural ai nevoie de bicarbonat de sodiu, dar și de ulei de cocos. Așadar, asigură-te că ai la îndemână ingredientele pentru răsfățul pielii. De asemenea, ele sunt ideale pentru acelea care își doresc o soluție naturală pentru îngrijirea tenului.

Rețeta cu bicarbonat de sodiu și ulei de cocos este ideală pentru curățarea tenului Foto - Pexels
Rețeta cu bicarbonat de sodiu și ulei de cocos este ideală pentru curățarea tenului
Foto – Pexels

Rețeta pentru curățarea pielii

Vei avea nevoie de o jumătate de ceașcă de ulei de cocos și o jumătate de ceașcă de bicarbonat de sodiu. Inițial, trebuie să încălzești uleiul de cocos, până ce devine lichid. Apoi, adaugi bicarbonatul până când se formează o pastă.

După ce ai obținut consistența potrivită, aplică o cantitate potrivită pe ten și masează fața. Folosind mișcări circulare, fără să apeși sau să freci, încearcă să cureți tenul. Apoi, clătește bine produsul cu apă călduță. De asemenea, nu uita să repeți utilizarea acestui tratament de trei ori pe săptămână.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...