Cel mai ruşinos moment din viaţa Vlăduţei Lupău. Cum s-a făcut de râs artista la un eveniment important

Badea Violeta 06.12.2021, 08:29
Cel mai ruşinos moment din viaţa Vlăduţei Lupău. Cum s-a făcut de râs artista la un eveniment important

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară și de petrecere din țara noastră. Vedeta a făcut dezvăluiri despre încercările cu care s-a confruntat în cariera sa înainte de a atinge culmile succesului. Iată cum s-a făcut de râs artista la un eveniment important!

Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre începuturile carierei muzicale

Vlăduța Lupău este o cântăreață de muzică populară și de petrecere extrem de apreciată în România. Frumoasa aristă este, probabil, cea mai solicitată artistă a momentului.

Cu toate că se află pe scena muzicii populare românești de ceva vreme, vedeta recunoaște că începuturile carierei nu au fost deloc ușoare.

Într-un interviu recent, Vlăduța Lupău a povestit prin câte a trecut și cât de mult a muncit pentru a atinge succesul de care se bucură astăzi.

„Eu am reușit pentru că am muncit foarte mult și mi-am dorit. Sunt mulți colegi de-ai mei foarte talentați, dar poate nu au muncit la fel de mult.

Munca bate talentul și cu cât muncești mai mult, cu atât rezultatele sunt mai mari. Cred că de asta eu am reușit, pentru că eu nu m-am lăsat, chiar dacă au fost poate momente în care am vrut să mă las.

În spatele unei melodii e multă investiție financiară, multă muncă, multe ore, chiar și zile. În ceea ce mă privește pe mine, eu am viziunea de final, știu ce vreau să iasă.

Sunt mulți oameni implicați. Și în spatele unui artist sunt multe ore de somn pierdute, pentru că evenimentele se întâmplă noaptea. Când unii dorm, tu stai și cânți pentru oameni”, a spus artista, citată de Wowbiz.ro.

Vladuta Lupau, dezvaluiri despre cariera
Vladuta Lupau, dezvaluiri despre cariera

 „M-am gândit să renunț”

Vlăduța Lupău a povestit un moment din cariera sa care a fost extrem de neplăcut. Artista a dezvăluit că a avut o prestație mai slabă la un eveniment.

Și atunci s-a gândit că poate această meserie nu este pentru ea. Ulterior, vedeta a decis să-și mai acorde o șansă și să privească acea experiență ca pe o lecție.

„A fost un sigur moment în care m-am gândit să renunț. Am avut o prestație mai slabă la un eveniment foarte mare, iar prestația mea a fost slabă.

Și atunci m-am gândit că poate nu este pentru mine. Decât să prestez slab, mai bine renunț. Dar am zis să îmi mai dau o șansă și să încerc să îmi controlez mai bine emoțiile”, a mai spus cântăreața pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...