EXCLUSIV

Vlăduța Lupău a dat lovitura în Germania. Ce a făcut artista, i-a cerut lui Dan Negru să o ierte. EXCLUSIV

Carmen Andrei 22.11.2021, 19:01

”Regele audiențelor” Dan Negru are aproape 90 de invitați, toți nume grele din show-biz, în ediția din acest an a programului de Revelion. Însă, pe ultima sută de metri, iată că una dintre artiste l-a rugat să rezilieze contractul, din motive financiare. Este vorba despre Vlăduța Lupău, care a prins, la începutul lunii decembrie, un contract de mii de euro, în străinătate. Dan Negru a făcut declarații, în exclusivitate pentru impact.ro, referitor la decizia solistei cu chip de păpușă de a se retrage de la filmările postului Antena 1, care vor debuta peste două săptămâni.

”Vlăduța Lupău a prins în Germania un contract de mii de euro, de zece ori de mai mult decât ar fi luat de la Antena 1”

Dan Negru așteaptă cu nerăbdare debutul filmărilor programului de Revelion. Dar, din cauza pandemiei de Covid-19, lista invitaților a suferit numeroase modificări. Unii artiști au confirmat d-abia zilele trecute prezența, astfel că scena a trebuit refăcută pentru a intra în cadru toate cele aproape 90 de vedete care vă vor încânta în seara de Revelion, la Antena 1. Dar, dacă unii s-au înghesuit la filmări, iată că Vlăduța Lupău, sexy-solista de muzică populară, l-a rugat pe Dan Negru să o taie de pe lista invitaților, din motive financiare. În ziua filmărilor pentru Revelion, Vlăduța a fost invitată la un concert în Germania:

Vlăduța a fost nelipsită în ultimii ani, din programul de Revelion al lui Dan Negru, a dorit și acum să vină, însă a fost invitată și în Germania, pe 4 decembrie, exact când se filmează show-ul de la Antena 1. A prins acolo un contract bun, de mii de euro, plătită de vreo zece ori de mai mult decât ar fi luat de la Antena 1. I-a cerut iertare lui Dan, ne-au spus surse din Antena 1 în exclusivitate pentru impact.ro.

Vlăduța Lupău, nevoită să îi ceară iertare lui Dan Negru
Vlăduța Lupău a participat anul trecut la filmările pentru programul de Revelion de la Antena 1

Dan Negru a reziliat contractul cu Vlăduța Lupău, fără penalizări

Cum în pandemie vedetele au ajuns la fundul sacului, din lipsa concertelor, Dan Negru a înțeles situația și a reziliat contractul cu Vlăduța, fără penalizări.  Contactat de reporterii impact.ro, referitor la faptul că Vlăduța Lupău nu va mai filma alături de el, pentru programul de Revelion, Dan Negru ne-a declarat:

Am o colaborare excelentă cu Vlăduța și abia aștept să ne revedem pe platourile de filmare. Mă bucur că s-au deschis scenele pentru artiști. E mai important asta decât orice show tv, a spus Dan Negru, cu maximă indulgență față de situația financiară a artiștilor, la vreme de pandemie.

Vlăduța Lupău, nevoită să îi ceară iertare lui Dan Negru
Vlăduța Lupău va cânta în Germania, pe 4 decembrie

Cu cât plătește Dan Negru un invitat, pentru programul de Revelion

Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, cu cât vor fi plătiți artiștii care vor participa la realizarea programului de Revelion, de la Antena 1:

Sunt onorarii ceva mai mici ca în alți ani, s-a ajuns la sume cuprinse între 200 și 1.500 de euro. S-a negociat destul de strâns, mai ales că vedetele nu prea mai au și alte contracte din care să câștige ban.

Florin Piersic nu vrea bani pentru programul umoristic

Pe lista invitaților cu nume de cinci stele se numără, ca în fiecare an, și maestrul cinematografiei și al teatrului, inegalabilul Florin Piersic, prieten de suflet cu Dan Negru:

Florin Piersic a acceptat invitația. El nu dorește bani, zice că vine din plăcere, ca să distreze românii în Noaptea dintre Ani. Îl va aduce cineva cu mașina, de la Cluj, iar pe parcursul șederii la București va beneficia de un adevărat răsfăț, din partea organizatorilor, ne-am mai declarat, pentru impact.ro, surse din Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe