Cel mai mare regret al Irinei Rimes, jurata de la Vocea României. Artista a făcut mărturisiri neașteptate

Diana Radu 29.11.2019, 11:48
Cel mai mare regret al Irinei Rimes, jurata de la Vocea României. Artista a făcut mărturisiri neașteptate

Irina Rimes a făcut câteva mărturisiri neașteptate despre viața ei, dar și despre care a fost cea mai mare teamă a sa din poziția de jurat la Vocea României. De asemenea, vedeta a povestit și care este singurul lucru pe care nu l-a făcut până la vârsta de 26 de ani și pe care și-ar fi dorit să-l facă.

Cel mai mare regret al Irinei Rimes, jurata de la Vocea României

Irina Rimes a declarat că cel mai mare regret al său este faptul că nu a avut timp să călătorească atât cât ar fi vrut și asta din cauza programului său care este mereu foarte aglomerat. Vedeta a spus că își dorește foarte mult să viziteze Orientul.

”Singurul lucru pe care nu l-am făcut este să călătoresc mai mult (…). Am călătorit un pic, dar vreau mai mult. Mi-ar plăcea să merg în Orient și în Sud, în Nord am fost”, a spus jurata de la Vocea României.

Cel mai mare regret al Irinei Rimes este că nu a călătorit mai mult. Sursă foto: Libertatea
Cel mai mare regret al Irinei Rimes este că nu a călătorit mai mult. Sursă foto: Libertatea

Irina Rimes: ”Mă așteptam ca oamenii să mă judece”

Irina Rimes, cel mai tânăr jurat de la Vocea României a povestit și cum a acceptat propunerea de a fi jurat și care a fost cea mai mare temere a sa. Vedeta a privit propunerea ca pe o mare provocare, dar în același timp i-a fost și foarte teamă că telespecatorii or s-o judece.

”E culmea, dar m-am gândit, dar nu în sensul în care să accept sau nu, m-am gândit dacă este oprtun sau nu. Asta pentru că mă așteptam ca oamenii să mă judece, mă așteptam să zică «a, da cine-i fata asta că o știm doar după o piesă, sau după două». Oamenii nu prea știu ce se întâmplă dincolo de televizoare, nu prea știu cine sunt oamenii care lucrează, care sunt în spatele unor piese sau unor producții, și atunci e de așteptat. Cumva mi-a fost frică de această judecată, așa dintr-un motiv mai egoist.

În schimb am văzut propunerea și ca pe o mare provocare, am zis că asta e șansa să dovedesc cine sunt și ce fac (…) și pot să fac asta la o scară mult mai largă, iar Vocea României este un concurs pe care mi l-am dorit mereu (…). Sunt foarte mândră că s-a îndeplinit ceea ce mi-am dorit mereu să fac”, a declarat Irina Rimes.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe