Unde poți vedea LIVE Vocea României pe internet. Prima ediție din seria knockout-urilor 

Diana Radu 01.11.2019, 15:36
Unde poți vedea LIVE Vocea României pe internet. Prima ediție din seria knockout-urilor 

Astăzi, la Vocea României se anunță a fi o ediție plină de emoții și suspans, atât pentru concurenți, cât și cei patru jurați: Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu, deoarece se dă startul seriei knockout-urilor. În această etapă, jurații vor trimite la duel câte trei concurenți, dintre care doar unul singur va merge mai departe. Vocea României va începe la 20:30 pe PRO TV.

Vocea României dă startul primei ediții din seria knockout-urilor

Vocea Romaniei vine in aceasta seara cu multe surprize pentru fani dar si cu multe emotii pentru concurenti
Vocea Romaniei vine in aceasta seara cu multe surprize pentru fani dar si cu multe emotii pentru concurenti

În această seară, de la ora 20:30 concurenții de la Vocea Românei care se va difuza pe PRO TV, vor da tot ce au mai bun pe scenă pentru a-și convinge antrenorii că merită să meargă mai departe. De asemenea, jurații vor avea alegeri foarte grele de făcut, printre care și alegerea primelor voci care vor urca pe scenă pentru a lupta să obțină un loc în etapa Confruntărilor. Alegerile sunt tot mai dificile, iar din 61 de concurenți ajunși în această etapă, doar 24 vor merge mai departe.

”Este cea mai neplăcută etapă. Trebuie să dau afară atâția oameni dintr-o echipă care-mi place atât de mult!’”, va spune Smiley după ce va asculta primul lui trio!

Înainte de primele eliminări, Tudor Chirilă va afirma: ”Nu aleg o interpretare, aleg ceea ce mă inspiră!”, iar Brenciu îi va surprinde pe colegii lui și-l va convinge pe Tudor să-i facă o declarație surprinzătoare: ”E foarte tare că Horia e imprevizibil”. 

Cum vor arăta strategiile antrenorilor de la Vocea României și ce îi va mâna în luarea deciziilor

De asemenea, diseară vei afla ce melodie va declanșa o adevărată dezbatere între antrenori pe tema relațiilor și a despărțirilor și o va face pe Irina să afirme că: Așa suferă femeia… mai și blesteamă”, dar și ce concurent va trece în etapa următoare.

Însă, nu uita că în ediția knockout-urilor, antrenorii au voie să salveze unul dintre concurenții eliminați și să-i ofere încă o șansă într-o altă echipă. Toate aceste detalii, evenimente, emoții și voci le poți vedea și auzi și vedea diseară la Vocea Românei.

Unde poți vedea LIVE Vocea României pe internet

Pentru LIVE ”Vocea României”, ai aici site-ul oficial. ”Vocea României” a ajuns la sezonul cu numărul 9, iar în această seară de vineri, 1 noiembrie 2019, la oara 20:30 va începe prima ediție din seria knockout-urilor.

Urmăriți Impact.ro și pe