„Cel mai bun număr pe care l-am văzut la Românii au talent”. Mihai Bobonete a rămas fără răsuflare

Iancu Andreea 02.04.2022, 00:01

Unul dintre momentele prezentate în ediția recentă a show-ului Românii au talent a reușit să lasă juriul și publicul deopotrivă fără suflare. Spectatorii au fost impresionați încă din prima clipă a numărului, în timp ce juratul Mihai Bobonete a caracterizat apariția concurenților drept cel mai bun număr pe care l-a văzut la Românii au talent. Actorul a fost extrem de impresionat de evoluția de pe scenă.

Mihai Bobonete, lăsat fără cuvinte de un număr de la Românii au talent

Doi acrobați ucraineni au adus pe scena de la Românii au talent un moment incredibil, care a făcut publicul să amuțească iar pe juratul Mihai Bobonete să îl considere cel mai bun număr al show-ului. Cei doi soți, Kateryna și Vladimir, fac parte din trupa „Acrobatic Due Prime” și au reușit să surprindă cu evoluția lor pe scena show-ului de talente.

Sportivii au făcut o demonstrație fascinantă de acrobație, lăsând să se vadă pasiunea lor pentru această artă. Dincolo de momentul cuceritor, cei doi soți au povestit juraților că au împreună și un băiețel, pe care însă nu îl vor obliga să le urmeze drumul în carieră, ci îi vor permite micuțului să își aleagă în viață ceea ce îi va plăcea. Pentru a-i ajuta să scape de emoții, Mihai Bobonete și Smiley i-au încurajat înainte de moment.

Concurent: „Vrem ca el să decidă de unul singur, nu îl împingem către ceva.”
Concurentă: „Încercăm să îi oferim tot ce putem. Dacă va vrea, îl putem învăța, dar el va decide că îi place.”
Mihai Bobonete: „Vă urez succes și abia așteptăm să vedem numărul vostru din seara asta.”
Smiley: „Mi se pare fantastic! Doamne! Uluitor!”

Cel mai bun număr văzut de Mihai Bobonete la Românii au talent
Cei doi acrobați ucraineni au făcut spectacol la Românii au talent

Cum au reacționat jurații după momentul de acrobație

Cele câteva minute în care Kateryna și Vladimir și-au demonstrat aptitudinile de acrobați i-au lăsat aproape fără suflu pe membrii aflați la masa juriului. Unii dintre ei au reușit cu greu să își găsească cuvintele pentru jurizare. Totuși, Mihai Bobonete s-a arătat impresionat de moment și chiar i-a felicitat pentru ceea ce el a considerat a fi cel mai bun număr de la Românii au talent.

Mihai Bobonete: „Bravo! Excelent! Am văzut atât de mulți acrobați din Ucraina care au venit în fața noastră și de fiecare dată mă uimește cât de diferite sunt numerele și cât de complexe. Trebuie să vă spun că numărul vostru este de departe cel mai bun pe care l-am văzut până acum la Românii au talent.”

Pe de altă parte, Dragoș Bucur a apreciat legătura strânsă dintre cei doi soți, semn că relația dintre ei este un armonioasă, în timp ce Andra și Andi Moisescu au rămas surprinși de moment și aproape că nu și-au mai găsit cuvintele pentru a lăuda prestația concurenților.

Dragoș Bucur: „Mă uitam la voi și mă gândeam că este o reprezentare artistică a unei relații sau a unei căsnicii perfecte în care un partener se bazează pe celălalt, îl potențează și îi scoate în evidență tot ce are mai bun fără niciun pic de egoism.”

Andra Măruță: „Am fost extrem de bucuroasă să văd elemente noi pe care nu le-am mai văzut în cele 11 sezoane de la Românii au talent. E foarte frumos ce s-a întâmplat!”

Andi Moisescu: „Nu contenesc să fiu uimit de nivelul la care a ajuns acrobația în mod special în Ucraina și în lume. N-am mai văzut așa ceva…”

În mod clar, cei doi acrobați au impresionat juriului, care a încununat prestația lor cu patru de „DA”.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...