Motivul pentru care Mihai Bobonete și Andi Moisescu au plecat din platoul Românii au talent. Moment de stupoare în emisiune

Stan Filon 19.02.2022, 10:52
Motivul pentru care Mihai Bobonete și Andi Moisescu au plecat din platoul Românii au talent. Moment de stupoare în emisiune

Ultima emisiune „Românii au talent” a venit cu un moment neașteptat. Protagoniști au fost Mihai Bobonete și Andi Moisescu, care au părăsit pur și simplu platoul de filmare! Așadar, pe lângă momentele pline de talent, telespectatorii au avut parte și de momente inedite, oferite chiar de către cei patru jurați ai emisiunii. Cu această ocazie, am aflat și ce talent îi lipsește îndrăgitului actor Dragoș Bucur.

Mihai Bobonete și Andi Moisescu au plecat din platoul Românii au talent

A fost spectacol, vineri seara, la Pro TV! A fost o nouă emisiune „Românii al talent”, iar scena chiar s-a umplut de talent. Un astfel de exemplu este un concurent care a cântat foarte bine piesa Te voglio bene, interpretată și la pian de același concurent. Sala s-a ridicat în picioare, iar juriul a fost cu adevărat cucerit. Bobonete a spus că este cea mai bună variantă a acestei piesei pe care a ascultat-o vreodată.

După ce tânărul interpret și-a încheiat momentul artistic, Dragoș Bucur l-a întrebat dacă se poate face comedie cântând această melodie, iar concurentul a intrat imediat în joc. Ei bine, momentul artistic a resuscitat și un talent foarte bine ascuns până acum al cunoscutului actor Dragoș Bucur, în prezent jurat la emisiunea de la Pro TV. Acesta a început să cânte și el faimoasa melodie, moment în care colegii săi din juriu au rămas înmărmuriți.

De ce au plecat Mihai Bobonete si Andi Moisescu din platoul Romanii au talent
De ce au plecat Mihai Bobonete si Andi Moisescu din platoul Romanii au talent

„Am crezut că nu mai trecem peste momentul ăsta”

„Încântat” de vocea colegului său jurat, Bobonete a apăsat butonul roșu, iar Dragoș Bucur s-a ales cu primul X din viața sa, însă nimic nu l-a putut opri din interpretare.

„Să nu stricăm momentul. Vă rog frumos, ajutați-mă, dați-i X”, a spus Bobonete.
„Ok, ok, ok. Gata, gata! E suficient”, a spus Andra, care a apăsat și ea butonul roșu.
„Am jucat într-un spectacol în care luam aplauze când apăream cântând melodia asta. Interpretarea ta mi-a trezit niște nostalgii și am vrut să mai am o dată aplauze cu această urare. Am luat X-uri în schimb”, a mărturisit Dragoș.
„Dacă nu cântai refrenul, era bine”, a spus Andra.
„Aoleu, am crezut că nu mai trecem peste momentul ăsta”, a spus Bobonete, amuzat.

Dragoș Bucur a continuat să cânte o altă melodie, cam în același stil, așa că Mihai Bobonete și Andi Moisescu nu au mai rezistat. Cei doi au plecat pur și simplu din platou, doar pentru a nu-l mai auzi pe Dragoș Bucur.

Bobonete: Oh my God! Bă, vezi că asta e o boală ce ai tu, nu e un defect de voce. Asta nu se tratează, trebuie mers la doctor cu tine. Acum o înțeleg pe Dana și pe copiii tăi de ce te pun să cânți când vor să râdă.
Andi: Nu, de ce se bucură când stă mult plecat de acasă.
Bobonete: Păi, o dată te apucă. Trebuie legat, mă!
Andi: Hai că eu ies puțin dacă e, îl las cu Andra.
Bobo: Andra, te rog eu frumos, nu poți să te ridici de pe scaun?
Andra: Nu, că am o jenă. Zi, tati, zi. Că mai am unul acasă care cântă ca tine, exact.
Dragoș: Ăștia au plecat, de teamă că mai cânt ceva.

Spre deosebire de Dragoș Bucur, concurentul talentat a luat patru de „DA” din partea juriului și merge mai departe în următoarea etapă a concursului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...