Dansatoarea la bară din Ucraina care o impresionează pe Andra la Românii au talent, mesaj cutremurător din timpul războiului

Ioana Bucur 11.03.2022, 21:20

Moment încărcat de emoții în ediția de vineri, 11 martie, a show-ului „Românii au talent”. Anastasia are 30 de ani și a ridicat sala în picioare cu numărul ei. Însă aplauzele nu mai sunt suficiente în timpul materialului prezentat după apariția ei pe scenă. Dansatoarea la bară, care este din Ucraina, a avut un mesaj cutremurător din timpul războiului, rostit cu lacrimi în ochi și cu vocea tremurândă.

Dansatoarea la bară din Ucraina care o impresionează pe Andra la Românii au talent

Se numește „Românii au talent”, însă scena a fost mereu dechisă tuturor celor care își doresc să împărtășească publicului abilitățile lor speciale, indiferent de naționalitate. În edița de vineri, 11 martie, audițiile au avut-o printre participanți pe Anastasia Mishcenko, o tânără în vârstă de 30 de ani din Ucraina, acrobat la circ. A venit la emisiunea de la PRO TV emoționată, entuziasmată, nerăbdătoare să apară în fața juriului.

„Sunt acrobat la circ iar astăzi o să vă arăt un număr de dans la bară suspendată. Îmi doresc tare mult să lucrez pe marile scene ale lumii. Când eram mică mergeam cu părinţii mei la circ, urmăream acrobaţii şi eram fascinată. Era visul meu să fac şi eu asta…

L-am cunoscut pe soţul meu când aveam 16 ani, ne-am îndrăgostit nebuneşte. El m-a învăţat să fac acrobaţii de circ, acum este şi antrenorul meu”, a povestit Anastasia, în culisele „Românii au talent”.

Pentru numărul prezentat pe scenă a muncit în jur de cinci ani. Forță, eleganță, ore în șir de antrenamente dificile. Rezultatul a fost fabulos. La final, publicul se ridică în picioare, juraţii aplaudă încântaţi, rămași fără cuvinte.

Andra, vizibil emoționată, îi mărturisește că este mândră să vadă o femeie atingând o asemenea performață și că a intrat în lista celor pe care le admiră din toate punctele de vedere.

Andi: Ce să zic?! Când eşti excepţională nu prea ai ce să spui. Nu îmi găsesc cuvintele, nu reuşesc să spun ceva care să se ridice la acelaşi nivel cu numărul tău. Bravo! Eşti un acrobat desăvârşit, nu vreau să ştiu câtă muncă e în spatele acestui număr. Uităm că eşti cu capul în jos la trei metri de pământ. Ne-ai luat minţile şi cuvintele!

Andra: Este admirabil, eu ca şi femeie sunt mândră să văd o altă femeie care reuşeşte să facă aşa ceva. Eşti pe lista femeilor pe care le admir. M-ai hipnotizat, eşti şi o femeie frumoasă, ai toate datele să fii pe scenă.

Cu patru de „DA”, Anastasia Mishcenko se califică în etapa următoare a competiției.

Dansatoarea la bară din Ucraina care o impresionează pe Andra la Românii au talent, mesaj cutremurător din timpul războiului

„Este un ajutor nepreţuit”

Imediat după concluziile juraților „Românii au talent”, este difuzată o înregistrare cutremurătoare. Îmbrăcată în negru, Anastasia, care apare în filmare alături de un bărbat, cel mai probabil soțul ei, vorbește despre războiul din Ucraina. Norocul a făcut ca ei să nu fie în țară când a izbucnit conflictul militar, însă durerea este uriașă, gândul lor fiind mereu la familia și prietenii rămași acolo.

Cu lacrimi în ochi și vocea tremurândă, transmite un mesaj emoționant: „Mulţumim României pentru sprijinul oferit refugiaţilor, ajută foarte mult. Vă suntem foarte recunoscători! Este un ajutor nepreţuit pentru poporul nostru. Să sperăm că cerul de deasupra Ucrainei se va însenina, să sperăm că va fi pace! Vă mulţumim!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...