Cei mai buni străini de la ”Românii au talent”. Top 7 numere impresionante, din 2011 până în 2021

Daria Petrescu 23.02.2021, 09:58
Cei mai buni străini de la ”Românii au talent”. Top 7 numere impresionante, din 2011 până în 2021

Show-ul „Românii au talent” se află deja la cea de-a 11-a ediție, iar momentele spectaculoase continuă să surprindă de fiecare dată. De-a lungul sezoanelor, mai mulți români talentați au urcat pe scenă, însă au existat și câteva momente unice oferite de artiști străini. Aceștia și-au încercat norocul, în speranța că vor uimi juriul și publicul și vor câștiga marele premiu. Iată un top al celor mai impresionante momente oferite de străini, în România.

Cei mai buni străini de la ”Românii au talent”

De-a lungul sezoanelor pe scena Românii au talent au urcat concurenți din Italia, Franţa, Nigeria, Congo, Ucraina, Rusia, Kârgâzstan, Georgia şi Statele Unite ale Americii. De exemplu, în 2016, a existat o invazie de concurenți veniți de peste hotare. Fie că vorbim de profesionişti cu experienţă sau oameni simpli, care și-au descoperit talentul mult mai târziu.

Remi Martin din Germania a obținut Golden Buzz

În acest sezon, pentru Remi Martin în vârstă de 35 de ani din Berlin, pentru care Pavel Bartoș și Smiley au apăsat Golden Buzz, în ediția Românii au talent de vineri seara, 15 februarie.

Remi Martin

Numărul de acrobație executat de tânăr i-a șocat pe cei prezenți. De altfel, după ce tânărul din Germania a primit Golden Buzz din partea celor doi prezentatori, o întreagă isterie s-a iscat în mediul virtual, mulți dintre urmăritori considerând că acesta nu trebuia trimis direct în semifinală.

Kidd Strobe a făcut show pe scena Românii au talent

În 2019, în audiții, Kidd Strobe a fost dansatorul care a șocat juriul cu mișcările lui și  a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu. De asemenea,  în cea de-a doua semifinală live de vineri seara, 24 mai, tânărul i-a surprins din nou pe cei prezenți cu talentul lui.

Show-ul oferit de Duo Maintenant a ridicat sala în picioare

În 2020, numărul acrobatic executat Duo Maintenant i-a determinat pe jurați să îi trimită direct în semifinală.  Este vorba despre Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard, care au avut o prestație remarcabilă pe scena emisiunii ”Românii au Talent”.

Duo Maintenant

Cei doi formează trupa Duo Maintenant, însă sunt împreună și în viața de zi cu zi. Ei au împreună  doi copii de 1 an și de 2 ani.  De asemenea, aceștia au fost elevi ai Nadiei Comăneci, participând și la ”Francezii au Talent”, în 2010, acolo unde au obținut locul al șaselea

Eva Shiyanova a dedicat dansul mamei sale

În 2015, Eva Shiyanova a facut senzație în prima ediție a emisiunii „Românii au talent”. Blonda din Kazahstan, de profesie, coregraf a ridicat sala şi juriul în picioare.

Cei patru jurați au avut numai cuvinte de laudă la adresa blondei, care a fost la un pas să izbucnească în lacrimi din cauza emoţiilor.

Dansatoarea Alla Klyshta a făcut show la Românii au talent, iar la scurt timp a fost ucisă de iubit

Unul dintre cele mai bune numere de la Românii au talent a fost Alla Klyshta, dansatoarea de hoola hoop care a făcut senzație în fața juraților. Din păcate, la scurt timp după participarea la show, tânăra a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei.

Alla Klyshta

Raisa Anischievici a cântat operă în fața juraților

Cântăreața de opera, Raisa Anischievici, a făcut senzație la Românii au talent, în 2014. Ea a ridicat sala și juriul în picioare, iar aceștia au trimis-o în etapa următoare cu patru de da!.

Yeva Shiyanova, concurenta cu care Mihaela Rădulescu a dansat în făină

Prima editie din noul sezon al emisiunii „Romanii au talent” a început în forță cu una dintre concurentele care a impresionat juriul cu talentul ei.  Dansatoarea blonda din Kazahstan a uimit cu dansul ei în făină.

Yeva Shiyanova

Yeva Shiyanova avea atunci 24 de ani si a declarat că locuieste in orasul Almaty din Kazahstan. La finalul numărului său, aceasta a acceptat provocarea de a dansa cu Mihaela Rădulescu, pe vremea aceea jurat la Pro TV, în făină.

Urmăriți Impact.ro și pe