Cea mai mare gafă făcută de Alexandra Dinu la Românii au talent. A fost dată și pe post. ”Apeși o dată și îl faci alb”

Badea Violeta 03.11.2021, 13:51
Cea mai mare gafă făcută de Alexandra Dinu la Românii au talent. A fost dată și pe post. ”Apeși o dată și îl faci alb”

Noua jurată a emisiunii „Românii au talent”, Alexandra Dinu, a avut parte de un moment mai puțin plăcut înaintea filmărilor. Andra s-a oferit să o ajute. Iată ce a făcut fosta soție a lui Adrian Mutu.

Alexandra Dinu, moment penibil la „Românii au talent”

Alexandra Dinu este cel mai nou jurat al show-ului „Românii au talent”, de la Pro TV. Astfel, blondina a trebuit să învețe tot ceea ce are de făcut din această nouă postură. Înainte de începerea filmărilor pentru sezonul 11, Andra s-a oferit să-i arate blondinei cum se folosește butonul roșu. Acesta se apasă atunci când se dorește întreruperea actului artistic al persoanei aflate pe scenă.

„Facem niște teste, ca să vedem cum se apasă astea?”, a întrebat Andi Moisescu.

„Apeși o dată, iar când apeși încă o dată, îl faci alb”, i-a spus Andra, Alexandrei Dinu, care pare să fi înțeles imediat cum se utilizează butonul roșu.

Alexandra Dinu, moment penibil la „Romanii au talent”
Alexandra Dinu, moment penibil la „Romanii au talent”

Emisiunea „Românii au talent” s-a filmat în pandemie

Sezonul 11 „Românii au talent” s-a filmat în plină pandemie de coronavirus. Astfel, spectatorii au lipsit din sală, dar aplauzele au fost prezente.

Organizatorii au montat în locul spectatorilor monitoare uriașe. Pe ecran se puteau vedea spectatorii, astfel încât concurenții să se poată bucura de prezența publicului.

Mai mult, în sălile de filmare au fost prezenți doar jurații, Andra Măruță, Florin Călinescu, Andi Moisescu și noua jurată, Alexandra Dinu. De asemenea, echipa de filmare a fost la datorie.

Producătorii emisiunii „Românii au Talent” au trebuit să se adapteze la noile condiții impuse de pandemia de Covid-19, astfel încât să nu se infecteze nimeni.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune”

Alexandra Dinu îl înlocuiește pe Mihai Petre la pupitrul juriului „Românii au Talent”. Blondina s-a descurcat foarte bine și i-a încântat pe telespectatori cu aparițiile sale. Fosta soție a lui Adrian Mutu a dezvăluit că a primit cu entuziasm propunerea pentru „Românii au talent”.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!” spunea Alexandra Dinu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...