E oficial! Două dintre cele mai mari nume de la Pro TV, în locul lui Florin Călinescu și Alexandra Dinu la Românii au Talent

Ioana Bucur 08.10.2021, 20:27

Este oficial! Alexandra Dinu și Florin Călinescu nu mai fac parte din juriul de la „Românii au talent”, iar înlocuitorii lor au fost deja aleși. Două dintre cele mai mari nume din Pro TV se alătură celui mai îndrăgit show din România.

Două vedete Pro TV se alătură juriului „Românii au talent”

Reprezentanții Pro TV au anunțat că s-a dat startul filmărilor sezonului 12 al show-ului care caută cel mai talentat român, din care nu vor face parte Florin Călinescu și Alexandra Dinu. Cele două locuri rămase libere la masa juraților au fost deja ocupate de două nume importante.

Astfel, Andra și Andi Moisescu, veteranii emisiunii, cei doi iubiți jurati care au fost prezenți din primul sezon, vor avea doi colegi noi bine cunoscuți și apreciați de către public. Mihai Bobonete, îndrăgitul actor și comediant și Dragoș Bucur, cunoscutul actor și prezentator TV vor completa echipa.

„A fost o vară plină, în care caravana preselecțiilor a trecut prin toată țara și i-a găsit pe acei români talentați care sunt deciși să strălucească sub lumina reflectoarelor și să arate tuturor că sunt cei mai buni!

Scena este pregătită, luminile se aprind și talentul poate străluci la cele mai înalte cote: astăzi au început filmările pentru sezonul 12 Românii au talent!”, au transmis reprezentanții postului TV.

Alături de aceștia vor porni în aventura „Românii au talent” – sezonul 12 și simpaticii Smiley și Pavel Bartoș, care, la fel ca până acum, le vor oferi concurenților energie și încrederea că vor fi cei mai buni.

Două dintre cele mai mari nume de la Pro TV, în locul lui Florin Călinescu și Alexandra Dinu la Românii au Talent
Două dintre cele mai mari nume de la Pro TV, în locul lui Florin Călinescu și Alexandra Dinu la Românii au Talent

„Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”

Dragoș Bucur se declară entuziasmat de noua provocare.

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”, a spus actorul.

Pentru Mihai Bobonete, participarea la „Românii au talent” este un moment uriaș, actorul dezvăluind că este un fan al emisiunii încă de la lansare.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a spus Bobonete.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...