Nuntă surpriză în lumea mondenă. A spus DA în mare secret. Alexandra Dinu este în al nouălea cer

Ana Anitoiu 02.10.2021, 16:28

O nuntă surpriză a avut loc în lumea mondenă. Mireasa i-a spus ”Da” în mare secret alesului inimii ei. Alexandra Dinu este în al nouălea cer.

Unde a avut loc nunta

Cei doi miri s-au căsătorit civil la Primăria Sectorului 1 din București, la sfârșitul lunii august. Acolo, sora Alexandrei Dinu, Cătălina Lavinia Dinu, s-a măritat cu Radu Bud, un om de afaceri cunoscut din Satu Mare.

După cununia civilă a urmat și cea religioasă, iar ambele au avut loc cu discreție. Cei doi miri au devenit soț și soție în fața unui sobor de preoți, în prezența unor prieteni apropiați, a familiei, inclusiv a Alexandrei Dinu.

Nunta surpriza in lumea mondena. A spus DA in mare secret. Alexandra Dinu este in al noualea cer
Alexandra Dinu

Cum a fost organizată petrecerea de nuntă

Petrecerea de nuntă a surorii Alexandrei Dinu a fost organizată în aer liber, în apropierea unui conac boieresc. Invitații Cătălinei Dinu și ai lui Radu Bud s-au delectat cu o masă pentru toate gusturile, cu preparate atent alese și băuturi fine, și au dansat până la epuizare.

Sora Alexandrei Dinu a purtat o rochie ivoire cu un decolteu adânc, iar mirele a fost îmbrăcat într-un costum negru cu papion. Cei doi s-au fotografiat cu invitații lor, dar i-au rugat să fie discreți și să nu publice fotografiile pe rețelele de socializare.

Cine este mirele

Soțul surorii Alexandrei Dinu, Radu Bud, face parte dintr-una dintre cele mai bogate familii din Satu Mare. Alături de rudele lui, el gestionează un imperiu imobiliar.

Familia lui are inclusiv o afacere în domeniul hotelier și al restaurantelor. În ciuda restricțiilor ce au fost aplicate în ultima perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus, le-a mers bine și în acest domeniu.

Firma pe care o conduce Radu Bud alături de familia lui a avut în ultimii ani un profit de milioane de euro. În ultimii ani, cifra de afaceri a depășit pragul de 20 de milioane de lei.

Fiul Alexandrei Dinu, despre principalul motiv pentru care ea a fost în țară

Pe de altă parte, la începutul lunii trecute, fiul Alexandrei Dinu a dezvăluit că mama lui, care are o carieră ca actriță în străinătate, a venit în România în special pentru o altă ocazie.

“Mama a venit special pentru ziua mea și s-a nimerit să fie și nunta surorii ei. Ne întâlnim în fiecare lună, destul de des, aș putea spune. De 4 luni locuiesc singur, mi se pare foarte ok, dar, în același timp, este o responsabilitate în plus”, a spus fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, recent, la Antena Stars.

La nunta surorii ei, Alexandra Dinu ar fi mers singură, deși are o relație amoroasă. La fel ca de obicei, jurata de la ”Românii au Talent” este foarte discretă în privința vieții ei personale, astfel că nu oferă prea multe detalii despre partenerul ei, celebrul milionar Ziv Tetelman, potrivit fanatik.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe