Cea mai mare durere a lui Nelu Ploieşteanu: şi-a pierdut singurul fiu. Mihăiţă rămăsese paralizat în urma unui vaccin din copilărie

Stan Filon 19.03.2021, 09:01
Cea mai mare durere a lui Nelu Ploieşteanu: şi-a pierdut singurul fiu. Mihăiţă rămăsese paralizat în urma unui vaccin din copilărie

Nelu Ploieșteanu se luptă pentru viața sa, pe un pat de spital, după ce s-a infectat cu coronavirus. Îndrăgitul interpret de muzică de petrecere a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, din Capitală, unde a ajuns cu insuficiență respiratorie. Lăutarul avea însă și inima zdrobită de ceva timp, de când și-a pierdut unicul fiu.

Nelu Ploieșteanu a trăit o dramă în 2018, când i-a murit fiul. Acum, artistul este intubat la Floreasca

Nelu Ploieșteanu este un nume foarte cunoscut în showbizz-ul românesc. Cântă de zeci de ani și a fost invitat la foarte multe emisiuni de televiziune, unde a cântat melodii de pahar pentru toți melomanii. Acum însă fanii săi se roagă pentru o minune, deoarece artistul în vârstă de 70 de ani este internat la secția ATI a Spitalului Floreasca.

Cea care a făcut dezvăluirea a fost chiar fiica sa, Aneta, care a spus că nu știe nimic de tatăl său, iar medicii nu îi oferă nicio informație. Artistul avea o saturație foarte mică, când a ajuns la spital, doar 60%, așa că a fost intubat, pentru a putea respira, chiar și mecanic. În plus, plămânii săi sunt afectați în proporție de 70%.

Nelu Ploiesteanu a trait o drama in 2018, cand i-a murit fiul
Nelu Ploiesteanu a trait o drama in 2018, cand i-a murit fiul

Mihăiță a murit la 32 de ani

În 2018, Nelu Ploieșteanu a trecut printr-o adevărată dramă, după ce fiul său, Mihăiță, a murit la vârsta de 32 de ani. Suferea de mic de o boală cruntă, cauzată de o injecție făcută greșit. Era bolnav de tetrapareză spastică și a stat la pat toată viața, fiind îngrijit de mama sa.

După moartea fiului său, Nelu Ploieșteanu a mers la cimitir în fiecare zi. A suferit mult însă când Guvernul a impus restricțiile în plină pandemie de coronavirus, deoarece nu a mai putut merge la mormântul fiului său.

“Acum sunt în Bucureşti, cu familia, îmi plânge sufletul că nu mai putem ajunge la băieţelul meu, la Cimitirul Străuleşti, ne aşteaptă sărăcuţul, îi e dor de noi. Una dintre fiicele mele (n.r.- artistul are patru fete) l-a visat acum două zile că îi curgeau lacrimi pe obraz, unele mari, ca de aur. De când a murit Mihăiţă am mers zilnic la el, acum nu mai putem din cauza restricţiilor, ne dau amenzi mari, de peste 2.000 de lei. Dar asta nu înseamnă că nu are candela aprinsă, mai rog o doamnă de acolo să aibă grijă ca micuţul meu să nu stea în întuneric. De anul trecut, de la Paşte, el a avut candela mereu aprinsă”, spunea îndrăgitul asrtist, care acum se zbate între viață și moarte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...