Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România are un nou iubit! A fost surprinsă cu un sportiv

Andrei Cezar 08.06.2020, 16:17

Una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din România are un nou iubit. Ana Bogdan (27 de ani) se iubește cu pilotul de raliuri Simone Tempestini (25 de ani), după ce s-a despărțit de Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

Cea mai frumoasa jucătoare de tenis, surprinsă cu noul iubit

Ana Bogdan a avut o relație de 4 ani cu Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv. În urmă cu doar două luni cei doi s-au despărțit, însă sportiva româncă a trecut repede peste acest episod.

Potrivit publicației Click, Ana Bogdan l-ar fi înlocuit pe fostul iubit cu un apropiat al lui, pilotul italian Simone Tempestini. Cei doi au fost văzuți împreună zilele trecute, dar se cunosc de mai demult. În urmă cu ceva timp, după terminarea sezonului de tenis, sportiva i-a fost copilot actualului iubit în Raliul Bucureștiului. Cei doi nu au participat atunci la concursul official, ci au preferat să facă show în fața fanilor.

Tânărul pilot a cucerit-o pe noua lui iubită și cu performanțele sale sportive. Este cvadrupul campion național la raliuri, iar în 2015, la vârsta de doar 20 de ani devenea cel mai tânăr pilot care obținea titlul național. De atunci a ieșit campion încă de trei ori.

De asemenea, în anul 2016 el a cucerit titlul de campion mondial de raliuri la juniori, devenind astfel unul dintre cei mai titrați sportivi din lumea motorsportului din România.

Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România are un nou iubit! A fost surprinsă cu un sportiv
Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România are un nou iubit! A fost surprinsă cu un sportiv

Motivul despărțirii Anei Bogdan de Norris Măgeanu

După despărțirea de Ana Bogdan, Norris Măgeanu a dorit să clarifice aspectele care au dus la ruptura relației lor.

 „Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația. Am stat trei ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri. Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate». La început, eram mândru că reușiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieșit. E o chestie sensibilă. E important ca sportivul să fie în timpul competiției cu persoane care nu sunt implicate emoțional și care sunt acolo pentru a face ceea ce e de făcut. Consider cu tărie că nu părinții trebuie să meargă cu sportivii la întreceri sportive. Nu părinții, nu iubiții, nu soții”, a explicat Norris Măgeanu, pentru gsp.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe