Ce a făcut Simona Halep cu banii câștigați din tenis. Mărturisirea uimitoare a sportivei

Iancu Andreea 02.06.2020, 16:27

Simona Halep se poate mândri cu o mulțime de realizări până la frumoasa vârstă de 28 de ani. Sportiva ocupă numărul 2 WTA, însă nu a atins această performanță fără sacrificii și multă disciplină. Deși a câștigat numeroase titluri, sportiva nu a irosit banii. Simona a mărturisit într-un interviu pe ce a cheltuit premiile obținute din tenis.

Simona pune accentul pe dezvoltarea personală

Într-un dialog avut pentru podcastul BT Talks, sportiva a mărturisit care sunt lucrurile pe care a ales să le achiziționeze cu banii câștigați de-a lungul timpului din tenis. Astfel, Simona a explicat că tenisul presupune costuri ridicate. Aceasta mărturisește că este nevoie să investești permanent pentru a putea obține rezultate, iar tatăl său este cel care a făcut eforturi încă din copilărie pentru evoluția sa.

Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi.

Simona a mărturisit care au fost cheltuielile cele mai mari, cu banii obținuți din tenis.

Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Tot timpul ai instinctul să îţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. Dar trebuie să îţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă, a spus Simon, în dialogul purtat cu Andi Moisescu.

Simona Halep are o relație cu milionarul Toni Iuruc Foto - Fanatik
Simona Halep are o relație cu milionarul Toni Iuruc
Foto – Fanatik

Simona Halep, organizată chiar și în relația de cuplu

Carismatica sportivă are o relație cu Toni Iuruc. Iubitul Simonei este un milionar machedon, care a mai fost căsătorit în trecut, de două ori. Cuplul a fost extrem de discret de-a lungul timpului, apărând pentru prima oară în public la finala câștigată de Simona la Wimbledon, în 2019.

În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată. Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez, a mărturisit Halep, în cadrul podcastului BT Talks.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...