Cât costă o întâlnire cu cea mai sexy jucătoare de tenis din lume. Eugenie Bouchard a dezvăluit ce așteaptă de la bărbați

Marian Cărăvan 27.05.2020, 11:05

Eugenie Bouchard este una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis lume, dar cu toate acestea nu are un iubit. Poate și pentru că e destul de selectivă când vine vorba de relații, iar lista sa de pretenții poate descuraja mulți bărbați.

Cât costă o întâlnire cu Eugenie Bouchard

La 26 de ani, canadianca Eugenie Bouchard a ajuns la un statut la care alte persoane pot doar să viseze, sau nici măcar nu îndrăznesc. Deși nu este în primele 100 de jucătoare în clasamentul WTA, sportiva are atuurile sale prin care atrage atenția. Considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul profesionist, Eugenie Bouchard are succes pe rețelele de socializare și este foarte atentă când vine vorba despre întâlnirile cu bărbații. Răspunzând unei provocări, sportiva a dezvăluit lucrurile pe care le caută la un bărbat: „Să aibă piscină în curtea casei, să adore să planifice întâlniri surpriză și să nu se uite la televizor! Cei care se încadrează în aceste cerințe să mă caute!”

Ei bine, tot s-a găsit cineva care să iasă la întâlnire cu frumoasa Eugenie Bouchard. A licitat peste ceilalți contracandidați pentru bucuria unei cine cu sportiva. Astfel, acesta a scos din buzunar nu mai puțin de 70.000 de lire sterline, iar întreaga sumă a fost utilizată în scopuri caritabile.

A fost vorba despre o acțiune mai amplă, realizată cu o firmă specializată, iar câștigătorul a fost ales dintre mai mulți candidați. În total au fost 37 de oferte în total, iar „bătalia” pentru Genie a început la aproximativ 2000 de lire.

Ce idee năstrușnică a avut Eugenie Bouchard în carantină

Săptămânile trecute au fost unele aparte pentru majoritatea sportivilor, nevoiți să se antreneze în izolare. Așa a pățit și Eugenie Bouchard. Deși e necesară în protejarea de coronavirus, autoizolarea i-a părut destul de plictisitoare, așa că pentru a destinde atmosfera haioasa sportivă a postat un mesaj care a pus fanii pe jar.

Aflată atunci în autoizolare, Eugenie Bouchard nu s-a ocupat doar de antrenamente, ci și de interacțiunea cu fanii. Așa că a postat un mesaj haios pe contul de Twitter, suficient pentru a stârni imaginația admiratorilor.

„Nu că m-aș plânge, dar carantina ar fi mai distractivă dacă aș fi cu iubitul”, a scris Genie Bouchard.

Imediat după postarea sportivei, răspunsurile au început să curgă, care mai de care mai haioase, spre amuzamentul jucătoarei.

„Nu vreau să mă laud, dar am 12 role de hârtie igienică în baie”, a spus unul dintre utilizatorii Twitter.

„Am şase sticle de gel dezinfectant pentru mâini, 18 role de hârtie igienică şi mai multe săpunuri cu diverse arome în caz că Genie vrea ceva carantină şi relaxare”, a notat un alt fan.

Urmăriți Impact.ro și pe