Ce vrea să facă Zannidache cu marele premiu de la Survivor România. Niciun alt concurent nu s-a mai gândit la asta

Ioana Bucur 02.05.2021, 15:49

A plecat în Republica Dominicană cu un singur gând, iar, pentru el, deznodământul poate fi unul singur. Ce vrea să facă Zannidache cu marele premiu de la Survivor România. Niciun alt concurent nu s-a mai gândit la asta.

Ce vrea să facă Zannidache cu marele premiu de la Survivor România

Zannidache a plecat în Republica Dominicană cu un singur gând: să se întoarcă în România cu marele premiu al concursului. Concurentul, care este unul dintre cei mai puternici componenți ai echipei Faimoșilor, nu s-a ferit să se certe cu colegii săi, fiind acuzat chiar că ar avea câteva planuri secrete pentru a „ajuta” la eliminarea celor pe care îi consideră un pericol în calea îndeplinirii scopului său.

„Sunt amănunte pe care nici eu nu le știu despre mine. Poate o să le descopăr prin experiențe sau datorită oamenilor de acolo. Nu mi se întâmplă de fiecare dată, în situații noi, să descopăr părți neștiute din mine. Am și eu frustrările mele, sper să nu vadă nimeni partea mea întunecată la Survivor România, dar, dacă o văd, sper să o înțeleagă. Când sunt nervos, reușesc să găsesc partea amuzantă și să râd de situații. Știu că nu rezolv nimic cu furia. Mi-am tatuat mesajul Understand Why pentru că, cu cât înțelegi mai mult ceea ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, spunea Zannidache, despre participarea la Survivor România.

Ce vrea să facă Zannidache cu marele premiu de la Survivor România
Zannidache, la Survivor România

„Cel mai slab va cădea, cel mai fals va ceda”

Ce vrea să facă Zannidache cu marele premiu de la Survivor România. Primii ani din viața Faimosului au fost marcați de suferințe și chinuri cumplite, fiind crescut într-un orfelinat. Poate tocmai pentru că este un „căminist” cum se numește chiar el, cel mai mare vis al său este să își cumpere o locuință care să fie pentru el, mereu, acasă: „Visul meu, după Survivor România, este să îmi iau casa mea, să am locul meu pe care să îl numesc acasă”.

„Am venit aici să câștig premiul cel mare să-mi iau casa mea pentru că sunt un căminist. Am venit aici să râd, am nevit să mă distrez, am venit să mă enervez, să trăiesc, să fiu sălbatic așa cum sunt în sufletul meu. Am venit să trăiesc această viață în natură departe de viața virtuală unde nu ne putem ascunde în spatele telefonului. Cel mai slab va cădea, cel mai fals va ceda”, a spus Zanni atunci când a intrat în competiția Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI