Ce vrea să facă Majda după ce a luat o pauză de la emisiunile TV. Și-a dezvăluit secretul (Exclusiv)

Iancu Andreea 08.04.2022, 10:33

Chiar dacă este o prezență destul de retrasă printre celebritățile din lumea mondenă, Majda se bucură de aprecierea publicului. După ce s-a remarcat datorită rolurilor din serialele românești difuzate de Acasă TV, frumoasa mulatră a reușit să ajungă chiar și în postura de prezentator. Totuși, emisiunea sa „Femeia alege” a fost scoasă din grilă la numai câteva luni de la lansare. Majda a ales însă să profite de această ocazie și a dezvăluit ce vrea să facă după această pauză de la emisiunile TV. Fosta concurentă de la Survivor are un program încărcat în ultima perioadă.

Majda, despre activitățile ei după ce a luat o pauză de la emisiunile TV

Pe numele său complet, Majda Sandra Aboulumosha, frumoasa actriță din telenovelele de la Acasă TV, a reușit să evolueze în cariera sa după primele sale apariții. Chiar dacă a cunoscut succesul încă de la vârsta de 12 ani, când pășea pe podiumurile de modă, Majda a devenit celebră prin prisma televiziunii. A lăsat rolurile de actriță pentru competiția Survivor România, pentru ca apoi să cocheteze cu mai multe contracte cu diferite televiziuni.

După ce a rămas fără emisiune, Majda a ales să se concentreze pe viața de familie, în așteptarea unui nou proiect. Vedeta a povestit mai multe detalii despre activitățile sale zilnice în cadrul unui interviu pentru playtech.ro, în care a recunoscut că se ocupă în mare parte de fiica sa, care a împlinit nouă ani și pe care o crește singură de când a divorțat de fostul său partener, Maurice Jacques.

„Fix în acest moment îi organizez petrecerea fetiței mele, care împlinește nouă ani. Pe plan profesional, sunt destul de prinsă cu tot felul de treburi și de proiecte în mediul online. Sunt în discuții și pentru anumite proiecte tv.”, a recunoscut Majda pentru playtech.ro.

Ce vrea să facă Majda după ce a luat o pauză de la emisiunile TV
Majda și fiica sa

Cum arată o zi obișnuită din viața vedetei

Despre viitorul său spună că deocamdată apreciază ceea ce are în prezent. „Las lucrurile să se întâmple”, susține vedeta, care recunoaște că duce dorul aparițiilor din telenovele, acolo unde s-a și consacrat. Ea a ales să se concentreze pe educarea micuței sale, care a împlinit recent nouă ani și care are nevoie de atenția ei.

Când vine vorba despre programul zilnic al actriței de 34 de ani, acesta presupune să o ducă pe fiica sa la școală și apoi să se concentreze pe sport și grijă pentru modul în care arată, vedeta surprinzându-și fanii cu o siluetă de invidiat în ultimii ani. Dincolo de proiectele pe care le pregătește, Majda are grijă ca familia sa să fie bine.

„Mă trezesc tot timpul la 07.00 ca să-mi duc fetița la școală și după începe alergătura, fac tot posibilul să am grijă de mine și să ajung și la întreținere corporală, sport. Apoi mă dedic familiei și petrec timp în bucătărie.”, a mai povestit frumoasa mulatră pentru sursa citată.

Majda s-a remarcat în televiziune în cadrul producțiilor Regina (2008), Aniela (2009), Iubire și onoare (2010-2011) și Fructul oprit (2018).

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...