EXCLUSIV

Culisele ultimului transfer la PRO TV. Ce a urmărit, de fapt, Majda Aboulumasha când a semnat contractul EXCLUSIV

Oana Pascaru 27.08.2021, 14:07

Majda Aboulumosha, una dintre cele mai iubite prezentatoare și actrițe de televiziune revine pe micile ecrane din toamnă. De această dată, pe focoasa brunetă o putem vedea pe postul Pro 2, mai exact fostul post de televiziune Acasă TV.

Contactată de reporterii Impact.ro, vedeta ne-a mărturisit că se bucură enorm că face parte din această producție mai ales în calitate de realizator de televiziune.

O nouă emisiune începe în toamnă la Pro 2! O producție care își dorește să urmărească poveștile unor femei frumoase care sunt în căutarea unui bărbat perfect. Astfel, show-ul o să fie moderat de nimeni alta decât Majda Aboulumosha, una dintre cele mai focoase concurente din acest sezon de la “Survivor România 2021”.

Cine este Majda Aboulumosha

Contactată de reporterii Impact.ro, frumoasa mulatră ne-a mărturisit că este extrem de fericită de această ofertă propusă de șefii de pe Pache Protopopescu.

“Pornesc, ca de fiecare dată, optimistă și plină de curaj că totul o să fie bine.  Este un proiect mare ce necesită concentrare și multă muncă, dar sunt convinsă ca alături de echipa de la PRO 2 vom face o treabă foarte bună.

În general, să știi că eu nu prea aștept, am visuri, asta este drept, dar îmi place să fiu surprinsă, parcă atunci bucuria este mult mai mare. Muncesc de 14 ani în industria televiziunii și mereu am considerat că toate vin la timpul lor.

Sunt sigură că proiectul o să fie unul cu un impact foarte mare asupra publicului și sper eu ca oamenii să se regăsească în câteva povești și, de ce nu, să perceapă iubirea ca fiind cel mai de preț sentiment”, a declarat Majda.

De precizat este și faptul că Majda a devenit cunoscută după ce a jucat în mai multe telenovele românești printre care “Regina”, unde a avut rolul țigăncii Lenti, Aniela, rolul Yvonei dar și în “Iubire și onoare”, în rolul Nadirei. De altfel, Majda ne-a vorbit cu nostalgie despre această perioadă.

“O să fiu sinceră, îmi este dor de telenovele și mă gândesc, cu drag, la acea perioadă deoarece a fost foarte frumoasa. Acolo m-am dezvoltat ca om, am amintiri foarte frumoase. Țin legătura cu foarte mulți colegi, de fapt mi-au rămas prieteni foarte buni”, a spus vedeta.

De menționat este și faptul că mulatra a mai colaborat și în 2018 cu cei de la PRO-TV pentru emisiunea “Ferma Vedetelor”, în calitate de concurentă luptându-se alături de alți colegi pentru suma de 50.000 de euro.

Cine este Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha, în vârstă de 33 de ani, s-a născut în Ploiești. Mama sa este româncă, iar tatăl este de origine libaneză. Vedeta a absolvit Universitatea Hyperion, unde s-a specializat în turism, dar mereu a atras-o televiziunea. La doar 12 ani, Majda participa la emisiunea „În al 9-lea cer”.

Ulterior, vedeta a primit câteva roluri în telenovele românești. De asemenea, aceasta a prezentat mai multe emisiuni. Anul acesta, Majda Aboulumosha a participat la Survivor România. De-a lungul competiției, bruneta a câștigat simpatia multora și a demonstrat că poate face față condițiilor dificile din jungla dominicană.

Urmăriți Impact.ro și pe