Ce vrea să facă Codin Maticiuc cu toţi banii strânşi din vânzarea cărţii despre Nuţu Cămătaru: “Nu schimb nimic din această decizie” (exclusiv)

Nicu Stan 24.01.2022, 21:14
Ce vrea să facă Codin Maticiuc cu toţi banii strânşi din vânzarea cărţii despre Nuţu Cămătaru: “Nu schimb nimic din această decizie” (exclusiv)

S-a aflat ce vrea să facă Codin Maticiuc cu toţi banii strânşi din vânzarea cărţii despre Nuţu Cămătaru. Codin Maticiuc susține că nu va schimba sub nici formă dcizia pe care a luat-o. Codin Maticiuc a muncit cinci ani la cartea despre viața lui Nuțu Cămătaru, iar acum a început să culeagă roadele muncii depuse, întrucât cartea se vinde ca pâinea caldă.

Codin Maticiuc a spus ce face cu banii din vânzarea cărții despre Nuțu Cămătaru. Ar fi fost și păcat să nu facă asta

Codin Maticiuc a spus, în exclusivitate pentru playtech.ro, ce va face cu banii obținuți din vânzarea volumului de succes, mai ales că se vinde mai bine decât pâinea caldă.

Codin Maticiuc se dovedește a fi un om de afaceri cu miros fin pentru succes, iar cel mai recent exemplu este, de departe, reușita cărții sale-„Dresor de lei și de fraieri. Viața lui Nuțu Cămătaru”, lansată la finalul anului 2021, din care a vândut integral două tiraje, adică mai bine de 45.000 de exemplare.

Codin Maticiuc sa va distra din banii proveniti din vanzarea cartii despre Ion Balint
Codin Maticiuc sa va distra din banii proveniti din vanzarea cartii despre Ion Balint

Câte exemplare are al treilea tiraj

Astfel, un al treilea tiraj, de 10.000 de exemplare, este deja disponibil pe piață.

„Nu vreau să mă laud, dar simt că această carte, din care s-au dat aproape 50.000 de exemplare, își va dubla numărul exemplarelor vândute, cel mai târziu în această vară!”, a spus Codin Maticiu, potrivit sursei citate mai sus.

Câte cărți a avut primul tiraj

De asemenea, Codin Maticiuc a precizat că primul tiraj a fost de 15.000 de exemplare, urmat la scurt timp de un al doilea, dublu ca număr de exemplare, ambele deja epuizate.

„Am scos al treilea tiraj, de 10.000 de exemplare, imediat după Anul Nou, însă din datele mele bate la ușă un al patrulea tiraj. Vând în medie circa 100 de cărți pe zi. Nu știu câte tiraje vor fi în total, dar am decis să nu mai vin cu tiraje mai mari de 10.000 de exemplare, fiindcă nu am reușit încă să găsesc tipografia care să-mi ofere anumite bonificații pentru un prag ridicat al tirajului”, a adăugat Codin Maticiuc.

Codin Maticiu se va distra cu banii din cărți

Astfel, Codin Maticiuc a spus că de toți banii pe care va pune mâna din vânzarea cărților se va distra, așa cum a promis.

„Fiecare leu obținut din această carte va fi cheltuit pe distracții. Sau pe nevoi absolut personale, fără să aibă nici cea mai mică legătură cu proiectele mele de caritate. Nu schimb nimic din această decizie.

De ce vrea Codin Maticiuc să bea banii strânși din cartea despre Nuțu Cămătaru

Banii ăștia îi voi bea, vor fi bani doar pentru distracție la vară sau mai știu eu când! E bună și distracția omului la ceva!”, a precizat Codin Maticiu pentru sura amintită.

Codin Maticiuc a mai adaugat faptul că, dacă ar proceda altfel, ar putea fi acuzat că s-a implicat în proiecte caritabile cu bani proveniți din surse controversate.

Urmăriți Impact.ro și pe