Cum a reacţionat Codin Maticiuc când a aflat că Mircea Badea a refuzat să stea la masă cu tatăl său. Dezvăluire neaşteptată!

Nicu Stan 20.01.2022, 20:54
Cum a reacţionat Codin Maticiuc când a aflat că Mircea Badea a refuzat să stea la masă cu tatăl său. Dezvăluire neaşteptată!

Cum a reacţionat Codin Maticiuc când a aflat că Mircea Badea a refuzat să stea la masă cu tatăl său. Dezvăluire neaşteptată! Codin Maticiuc a spus că îl apreciază pe Mircea Badea nu doar pentru că este inteligent și are simțul umorului, ci și pentru că crede cu adevărat în ceea ce spune. A dat și un exemplu.

Codin Maticiuc, prima reacție după ce a aflat că Mircea Badea a refuzat să stea la masă cu tatăl lui. „Mi-ar plăcea să-l invit pe Mircea Badea…”

Mircea Badea nu îl suportă pe Codin Maticiuc, însă acesta din urmă susține că îl respectă pe omul de televiziune. A spus și de ce. Codin Maticiuc a amintit că tatăl său s-a nimerit odată la masă cu mai mulți oameni, printre care și Mircea Badea.

Gestul pe care l-ar fi făcut realizatorul emisiunii „În gura presei”, crede Codin Maticiuc, arată că acesta are verticalitate până la capăt și crede în ceea ce spune.

Mircea Badea nu prea il are la inima pe Codin Maticiuc
Mircea Badea nu prea il are la inima pe Codin Maticiuc

Ce a făcut Mircea Badea când a aflat că tatăl lui Codin Maticiuc se află la acea masă

„Mi-ar plăcea să-l invit pe Mircea Badea la podcastul meu, dar sunt sigur, 99,99%, că nu ar veni. El nu mă suportă pe mine, dar respect că este inteligent și are simțul umorului. Și mai respect un lucru care spune multe despre el.

S-a nimerit odată la masă cu tata. Era o masă cu mai mulți. Când a aflat că acolo era și tata, Mircea Badea a spus: eu nu vreau să mai stau aici… că dacă eu vorbesc de rău pe de omul ăla, nu am cum să stau aici”, a spus Codin Maticiuc.

Gestul lui Mircea Badea l-a făcut pe Codin Maticiuc să-l respecte

Gestul făcut de Mircea Badea la acel moment l-a făcut pe Codin Maticiuc să îl respecte. Omului de televiziune nu i s-a părut cinstit să stea la masă cu tatăl celui pe care el îl face în fel și chip.

„Respect gestul lui. Mulți jurnaliști nu au făcut asta. Mă vorbeau de rău pe mine sau pe tata, pe la niște posturi de televiziune, apoi când ne întâlneam, veneau foarte cordial către noi, ne salutau. Eram siderați de cum ieri erau într-un fel, a doua zi în alt fel. Era greu de înțeles. În schimb, Mircea Badea a fost diferit. Și-a ținut linia, lucru pe care l-am respectat, și atunci când s-a ridicat de la masă (n.red. – unde era tatăl lui Maticiuc)”, a spus Codin Maticiuc în podcastul său.

Urmăriți Impact.ro și pe