Gigi Becali îl atacă pe Mirel Rădoi. De ce nu vrea, de fapt, să dea jucători de la FCSB pentru Olimpiadă

Cristian Cojocaru, Radu Oprișan 24.04.2021, 20:20
Gigi Becali îl atacă pe Mirel Rădoi. De ce nu vrea, de fapt, să dea jucători de la FCSB pentru Olimpiadă

Chiar dacă lucurile păreau să se fi liniștit, patronul roș-albaștrilor Gigi Becali îl atacă din nou pe selecționerul naționalei, Mirel Rădoi. Asfel, echipa națională devine un front de război dintre Becali și Rădoi.

De ce îl atacă Gigi Becali pe Mirel Rădoi

Becali a fost foarte ferm cu privire la participarea jucătorilor FCSB în cadrul Olimpiadei, afirmând vehement: „Ce Olimpiadă? Niciun jucător, nu las niciun jucător. Ce să las? Nu las niciun jucător. Să trimită Burleanu jucători, și cu arbitrii. Burleanu și cu arbitrul Kovacs, să trimită ei jucători. Să-i ia de la CFR și să-i trimită, cu toate mizeriile pe care le fac”.

Potrivit surselor Playsport.ro, acest lucru ar reprezenta doar un pretext, având în vedere că această dispută durează de mai mult timp. Mirel Rădoi a refuzat să mai aibă orice tip de relație cu cel pentru care antrena cândva. Selecționerul a antrenat FCSB în anul 2015, însă acest mandat a fost unul de scurtă durată după ce Mirel a înțeles că nu este dorit de Becali pe banca tehnică a echipei.

Cel care a luat atitudine și s-a impus în fața lui Becali, a fost chiar Mirel Rădoi care i-a spus latifundiarului din Pipera că este momentul să își caute un nou antrenor. Deși înțelegerea dintre cei doi era ca Becali să nu îi mai critice jucătorii, miliardarul a intrat în vestiare înaintea ultimului meci, luându-l în vizor pe Guillherme.

Mirel Radoi a constatat care a fost momentul cand ”nasul” il voia plecat mai repede de la FCSB
Mirel Radoi a constatat care a fost momentul cand ”nasul” il voia plecat mai repede de la FCSB

Contestatarul suprem al selecționerului

Deși ulterior acestei scene, Becali a afirmat despre Rădoi că ”era slab ca antrenor, l-am pus fiinda era finul meu!”, acela a fost momentul în care selecționerul a înțeles că Gigi îl vrea plecat cât mai repede. Din acel moment, orice apel al lui Becali nu a mai fost primit de tehnician, astfel că ”finul” a refuzat orice fel de contact cu ”nașul” său.

După o lungă perioadă în care Becali nu a mai apărut în cadrul televiziunilor, revenirea acestuia pe micile ecrane a fost cu o critică dură la adresa lui Mirel. Din cauza faptului că barajul din toamnă cu Islanda a fost ratat, latifundiarul a afirmat că ”dacă avea onoare, își dădea demisia!”, făcând referire la selecționerul naționalei.

Scuzele aduse de Becali ulterior, nu au mai contact pentru cel care voia să vadă performanțe din partea echipei României. Atacurile au continuat, de această dată în toamnă atunci când Mirel Rădoi a afirmat că va continua să antreneze echipa națională, chiar dacă a reușit un egal cu Irlanda de Nord, lucru care i-a făcut pe toți să creadă că va demisiona, arată Playsport.ro.