Ce va difuza Antena 1, începând de marți, 28 iulie 2020, după ce a anunțat că a oprit filmările pentru Acces Direct. Surpriză mare pentru fani!

Diana Dumitrache / 28.07.2020, 13:58
Ce va difuza Antena 1, începând de marți, 28 iulie 2020, după ce a anunțat că a oprit filmările pentru Acces Direct. Surpriză mare pentru fani!

Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate temporar. În urma apariţiei cazurilor infectate cu COVID-19, pentru a proteja sănătatea echipei şi a invitaţilor, show-ul va lua o pauză. Desigur, telespectatorii se întreabă ce va difuza Antena 1 în locul show-ului.

Filmările pentru Acces Direct, suspendate temporar. Care este noul program

Încă de săptămâna trecută, când au fost confirmate primele cazuri, echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 şi siguranța persoanelor.

Începând de azi şi până la finalul săptămânii, Antena 1 va redifuza cele mai bune ediţii ale acestui sezon, urmând ca de luni, 3 august, să intre pe post ediţiile speciale, fresh, înregistrate în avans de echipă pentru perioada vacanţei de vară, se arăta într-un comunicat al televiziunii.

Ce va difuza Antena 1 începând de marți 28 iulie 2020 după ce a anunțat că a oprit filmările pentru Acces Direct. Surpriză mare pentru fani!

Ce va difuza Antena 1 începând de marți 28 iulie 2020 după ce a anunțat că a oprit filmările pentru Acces Direct. Surpriză mare pentru fani!

“Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacţionăm zilnic unii cu ceilalţi, atragem automat calitatea de “contact direct” şi nu vrem să ne punem în pericol pe noi şi pe ceilalţi! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toţii, o perioadă de timp, ţinând legătura cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa! Pentru siguranţa mea şi a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulţumim pentru înţelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic. Sunt alături de colegii mei aflaţi deja în izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioadă!”, a declarat gazda emisiunii, Mirela Vaida.

Vulpiţa şi Viorel au adus coronavirusul la “Acces Direct”?!

Reamintim că joia trecută telespectatorii Antenei 1 nu au putut viziona show-ul preferat. Echipa Acces Direct a oprit emisia din cauza infectării cu noul coronavirus al unui membru din trust, dar şi a invitaţilor Veronica şi Viorel Stegaru.

Totul ar fi pornit imediat ce Veronica a anunţat că se simte rău. Vulpiţa şi soţul său au fost testaţi iar rezultatul a fost pozitiv. Bineînţeles, prin acest proces au trecut toţi membrii echipei Acces Direct, inclusiv Mirela Vaida.

Din fericire, prezentatoarea a specificat că, în ceea ce o priveşte, testul a ieşit negativ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI