Vulpița de la Acces Direct, dată de gol. Ce se întâmplă cu ea, după ce ar fi fost diagnosticată cu coronavirus. Fanii sunt în șoc

Madlen Moraru 27.07.2020, 15:40

Vulpița de la Acces Direct a fost dată de gol în ceea ce privește diagnosticarea cu coronavirus. Vedeta celor de la Antena 1 a fost confirmată pozitiv, alături de soțul ei, Viorel, după ce ambii au fost testați pentru COVID-19. Rezultatele au fost recent anunțate chiar de către Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, alături de poze cu rezultatele testelor respective.

Vulpița de la Acces Direct a fost dată de gol. Unde este acum, după ce ar fi fost diagnosticată cu coronavirus

Vedeta de la Antena 1, Vulpița Stegaru, și soțul său, Viorel, au fost diagnosticați ca fiind purtători de coronavirus. Se pare că pandemia le afectează și pe cele două vedete. Anunțul despre situația din cadrul postului de televiziune a fost anunțată și de către prezentatoarea Mirela Vaida. Cu câteva zile în urmă, în locul unei ediții ce trebuia transmisă live a fost difuzată o alta, înregistrată. S-au luat măsuri suplimentare de dezinfectare, după ce postul de televiziune a mai fost afectat o dată de diagnosticările cu coronavirus, în cazul lui Marcel Pavel.

Vulpița a avut parte de un incident la întoarcerea la Blăgești
Vulpița de la Acces Direct a fost dată de gol după diagnosticarea cu coronavirus

Fanii lor sunt în șoc

Fanii celor doi soți originari din Blegești, în județul Vaslui, au avut un șoc atunci când au aflat mai multe detalii despre diagnosticarea lor cu coronavirus. De aproximativ o saptămână s-a aflat că noul virus i-a afectat și pe soții de la Acces Direct. Din acest motiv, Mirela Vaida a făcut anunțul prin care a dorit să confirme că situația este una serioasă.

Însă, deși au atras simpatia multora, Vulpița și Viorel au fost acuzați că au mințit în legătură cu diagnosticul de coronavirus. Totul de dragul raitingului și a atenției din partea publiculu, susțin mulți internauți care i-au criticat. Regizarea poveștilor de la Acees Direct ar fi, de asemenea, o „boală” veche a acestora. Asta deoarece și motivul pentru care Emily Burghelea, fosta asistentă TV, și-a dat demisia de pe post ar fi fost reprezentat de câteva acuzații și minciuni spuse pe post, de dragul ratingului.

„Veronica s-a întors de acasă de la Blăgești, după ce a stat câteva zile în care a vrut să evadeze. (…) La noi se respectă toate regulile impuse de cei de la DSP în această pandemie, dar iată că ei i-au trebuit doar câteva zile să meargă acasă… a venit luni, după care a spus că are probleme cu bila, că are o indigestie, spunând că nu se simte bine”, a susținut Mirela Vaida, odată cu diagnosticarea soților din Blegești, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe