Decizie de ultimă oră de la Antena 1! Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate. Anunţ oficial!

Diana Dumitrache 28.07.2020, 12:03

Joia trecută, emisiunea „Acces Direct” nu a fost difuzată. Motivul ar fi fost îmbolnăvirea soţilor Stegaru şi a unui angajat al trustului. Chiar Mirela Vaida a fost cea care a explicat ce s-a întâmplat. Acum, Antena 1 a luat o decizie de ultima oră. Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate.

Antena 1 a oprit filmările pentru Acces Direct!

Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate temporar. În urma apariţiei cazurilor infectate cu COVID-19, pentru a proteja sănătatea echipei şi a invitaţilor, show-ul va lua o pauză.

Incă de săptămâna trecută, când au fost confirmate primele cazuri, echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 şi siguranța persoanelor.

„Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacţionăm zilnic unii cu ceilalţi, atragem automat calitatea de “contact direct” şi nu vrem să ne punem în pericol pe noi şi pe ceilalţi! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toţii, o perioadă de timp, ţinând legătura cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa! Pentru siguranţa mea şi a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulţumim pentru înţelegere şi griji. Abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic. Sunt alături de colegii mei aflaţi deja în izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioadă!”, a declarat gazda emisiunii, Mirela Vaida.

Decizie de ultimă oră de la Antena 1! Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate. Anunţ oficial!
Decizie de ultimă oră de la Antena 1! Filmările pentru Acces Direct au fost suspendate. Anunţ oficial!

Vulpiţa şi Viorel Stegaru, vinovaţi de suspendarea filmărilor?!

Întreaga poveste a început joia trecută când Vulpiţa şi Viorel au fost diagnosticaţi pozitiv COVID-19. Imediat, echipa a luat toate măsurile necesare pentru împiedicarea răspândirii virusului.

“După ședința de sumar de la 16:30 au venit rezultatele. Așa că cea mai înțeleaptă decizie a fost să spunem Stop și să plecăm acasă. Am decis să difuzăm o emisiune pregătită pentru weekend. Deși eu nu am intrat direct cu ei, pentru că noi nu ne vedem decât în platou, unde stăm la o distanță de circa 3 metri, am decis să mă testez.

Testul rapid a ieșit negativ. Aștept rezultatul testului PCR, care sper că va veni foarte repede. Și dacă și acesta este negativ, voi veni la muncă”, a declarat Mirela Vaida pentru Observator.

Ulterior, vedeta Antenei 1 a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care se vede clar că testul a ieşit negativ.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...