Ce tabieturi au păstrat Ruxandra Ion și Cristina Ciobănașu de când nu mai locuiesc împreună: “E singura mea fetiță pe care mi-am luat-o” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 27.09.2023, 13:53

Cristina Ciobănașu și mama ei adoptivă, Ruxandra Ion, și-au păstrat tabieturile și după ce actrița a părăsit, în urmă cu un an, casa părintească, pentru a se muta cu iubitul ei, Alexandru. Însă timpul petrecut împreună a fost mai puțin, pentru că nu au mai lucrat împreună. Practic, actrița nu s-a mai regăsit în distribuția ultimelor două producții prezente pe micul ecran: drama “Lia, soția soțului meu” și comedia romantică “Lasă-mă, îmi place! Camera 609” difuzate în serile de joi și vineri la Antena 1.

Cum se înțelege Ruxandra Ion cu Cristina Ciobănașu, după ce actrița a plecat din casa mamei sale adoptive

În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, celebra producătoare ne-a vorbit despre relatia cu fiica ei, cum se împarte între filmările la cele două seriale TV, dar a făcut și anunțul legat de cariera Cristinei Ciobănașu, care va reveni pe sticlă în curând.

Cristina Ciobănașu a intrat în familia Ruxandrei Ion în urmă cu 15 ani, după ce producătoarea a văzut cazul ei prezentat la Dansez pentru tine, ulterior tânăra mutându-se de la Botoșani la București, unde a studiat, iar ulterior a debutat în muzică și actorie.

Actrița este apropiată și de mama biologică, dar și de Ruxandra Ion, care o consideră fiica ei și o tratează ca atare. Producătoarea are 2 băieți, iar Cristina este fata pe care și-a dorit-o și care a apărut în viața ei la momentul potrivit.

Cum vă împărțiți între cele două producții – Lia, soția soțului meu și Lasă-mă, îmi place! Camera 609?  Sunteți perfecționistă și trebuie să vedeți că lucrurile ies conform planului.

În momentul acesta e mai ușor pentru că deja merg lucrurile bine și la 609 și atunci îmi împart lucrurile: merg la filmare la unii, împart ziua – juma, juma. Când vizionez episoade, le vizionez 2 din alea și 2 din celelalte, nu e simplu, de ce să mint? Nu e simplu, dar când îți place ce faci până la urmă totul e ușor într-un fel sau într-altul.

Ruxandra Ion: “E singura mea fetiță pe care mi-am luat-o dacă Doamne – Doamne nu a vrut să-mi dea, o iubesc de mor”

Cum s-a schimbat relația dintre dvs și Cristina Ciobănașu de când nu mai locuiți împreună? La un moment dat, ea a mărturisit că obișnuiți să vizionați împreună serialul Lia.

Toate se păstrează, lucrurile astea s-au păstrat. Rămâne copilul meu, chiar dacă stă în altă parte. Vine momentul în care copiii își iau zborul, îi iubim la fel de tare, e singura mea fetiță pe care mi-am luat-o dacă Doamne – Doamne nu a vrut să-mi dea, o iubesc de mor și am eu așa un feeling că și ea mă iubește.

Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion petrec duminica în familie

Cât de des vă vedeți? Ce activități derulați împreună?

În primul rând la noi în familie este o tradiție: duminica toată lumea vine la noi la masă sau ieșim la masă undeva împreună cu toți. În al doilea rând, joia am avut și păstrăm în continuare tradiția să vedem împreună un serial la care ea nu este, dar este munca mea. Probabil că o să încercăm și vineri.

Sigur că mai sunt și zile când nu se poate, că apare altceva în program, dar încercăm să păstrăm lucrurile astea. Mai ieșim la shopping împreună, mai vine în vacanță cu noi, în Bali am fost două săptămâni: o săptămână a venit și ea. Nu, nu s-a schimbat foarte mult, altfel sigur că mi-e dor de ea de mor, dar asta e.

Citește și Cristina Ciobănașu revine în muzică după 7 ani! Show-ul TV la care și-ar dori să participe: „Nu aș refuza o astfel de provocare” VIDEO EXCLUSIV

Îi oferiți libertatea de care are nevoie.

Sigur că da.

Ruxandra Ion a făcut anunțul despre cariera Cristinei Ciobănașu

De ce nu o mai vedem pe Cristina Ciobănașu în producții TV? Este foarte iubită de public. Are emisiunea în continuare, dar în seriale avea farmecul ei

Așa este. Ce să vă zic? O s-o vedeți curând. Atât pot să spun.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe