Andreea Antonescu, planuri de măritiș. Cu cine vrea să-și lege destinul. Plănuiește chiar și un copil

Andreea Bisinicu 23.10.2020, 21:05
Andreea Antonescu, planuri de măritiș. Cu cine vrea să-și lege destinul. Plănuiește chiar și un copil

Andreea Antonescu, planuri de măritiș. Cu cine vrea să-și lege destinul. Plănuiește chiar și un copil. Frumoasa concurentă de la Ferma are planuri mari de viitor. Ce a dezvăluit artista.

Ce relație există, de fapt, între Andreea Antonescu și tatăl fetiței sale

Andreea Antonescu este o femeie ambițioasă, frumoasă și puternică. Recent, sexoasa roșcată a descoperit că este și o fire romantică, admiră bărbații puternici și spune că se simte hotărâtă să își refacă viața.

Mai mult, într-un interviu acordat celor de la Click!, Andreea Antonescu a vorbit și despre posibilitatea să îmbrace, din nou, rochia de mireasă și să mai facă încă un copil!

Întrebată cum se înțelege cu tatăl fetiței sale, artista a spus că au rămas în relații cordiale, deși încă nu s-a finalizat, oficial, divorțul.

„Viața m-a învățat să nu spun NU niciodată, dar în acest moment nu se pune problema de a se schimba ceva în decizia luată anul trecut! Nu s-a finalizat partea birocratică, deoarece Traian nu a ajuns încă în țară! (n.r. din SUA) Noi suntem în continuare în relații bune și ne sfătuim în tot ce o privește pe Sienna!”, a spus membra trupei Andre.

Andreea Antonescu este una dintre cele mai populare vedete din Romania
Andreea Antonescu este una dintre cele mai populare vedete din Romania

Andreea Antonescu are planuri de măritiș. Cu cine vrea să se căsătorească

Frumoasa concurentă de la „Ferma” a dezvăluit că iubește viața și este determinată să o trăiască la maximum. Recent, s-a scris că Andreea Antonescu ar fi îndrăgostită din nou și ar avea o relație cu Dragoș Borcănea, un fotograf celebru. Artista a infirmat zvonurile.

„S-a scris, dar nu a fost ceva real! Eu și Dragoș am fost și suntem amici și cam atât! De mică am avut foarte mulți prieteni bărbați, iar de-a lungul timpului, fiind surprinsă alături de unii dintre ei, s-au tot speculat diverse lucruri total neadevărate!Deși până acum ceva timp nu visasem la rochia de mireasă și nici prin cap nu-mi trecea să fac vreo nuntă, lucrurile s-au mai schimbat…V-am mai zis “Niciodată să nu spui niciodată!” În acest moment sunt pregătită să-mi refac viața, să fac practic tot ce nu am apucat până acum, nuntă, încă un copil, atât timp cât găsesc persoană potrivită! Întotdeauna am mers pe zicala ”, a declarat Andreea Antonescu pentru click.ro.

Deși nu se vede cu nimeni momentan, artista a ținut să specifice cum ar trebui să arate bărbatul care ar putea să o cucerească.

„Întotdeauna am admirat bărbații puternici! Aspectul fizic nu contează, important este să găsesc persoana alături de care să pot construi, dar și un umăr pe care să mă pot liniști atunci când simt nevoia!”, a conchis frumoasa cântăreață.

Urmăriți Impact.ro și pe