Ce sumă va câștiga Gigi Becali la meciul cu Anderlecht, doar din bilete. „Trebuie să scot și eu bani”

Gabriel Peneș 12.09.2022, 15:45
Ce sumă va câștiga Gigi Becali la meciul cu Anderlecht, doar din bilete. „Trebuie să scot și eu bani”

Ce sumă va câștiga Gigi Becali la meciul cu Anderlecht, doar din bilete. FCSB a pierdut prima partidă din grupele Conference League, la Londra, contra celor de la West Ham United, scor 1-3. Joi, 15 septembrie, roș-albaștrii vor avea al doilea meci din grupă, contra belgienilor de la Anderlecht. Gigi Becali și-a făcut deja calculele în privința banilor pe care-i va obține doar din vânzarea de bilete la partida ce va avea loc pe Arena Națională, de la ora 22.00.

Ce sumă va câștiga Gigi Becali la meciul cu Anderlecht, doar din bilete

Ce sumă va câștiga Gigi Becali la meciul cu Anderlecht, doar din bilete. După eșecul de la Londra, 1-3 cu West Ham, FCSB va încerca să obțină primele puncte în grupa de Conference League, joi, 15 septembrie. Elevii lui Nicolae Dică o vor întâlni pe Anderlecht, pe Arena Națională, într-o partidă ce va începe de la ora 22.00 și va fi transmisă de Pro TV.

Înaintea debutului în grupele competiției europene, Gigi Becali miza că va obține 2,5 milioane de euro doar din vânzarea de bilete. Lor li s-ar adăuga cele 4 milioane de euro primite de la UEFA, suma din market pool, dar și banii cu care e recompensată o victorie, 500.000 de euro sau un egal, 166.000 de euro.

„Am făcut calculul să iau 2,5 milioane (n.r. – de euro) din bilete, așa am calculat. Am scăzut la peluză după ce s-au plâns fanii. Le-am pus mai mari decât cu City, dar pentru că au făcut gălăgie, pentru peluză, oamenii săraci, am făcut la jumate. Dar cei care vor la tribune, la VIP și la loje: „Du-te, bă, și plătește”.

E mult 30 de euro să stai la tribună? E 150 de lei. Am făcut să câștig două milioane jumate de euro. Nu le-am pus extraordinar, dar nu sunt de necumpărat. Depinde și cu West Ham, dacă batem sau facem egal, influențează fanii și va fi stadionul plin. Ei ce fac? Au toate condițiile, suc, cafea, e un mediu de socializare să vină la stadion”, a spus Becali, potrivit Pro Arena.

Ce sumă va câștiga Gigi Becali la meciul cu Anderlecht, doar din bilete. „Trebuie să scot și eu bani”
FCSB a pierdut la Londra prima partidă disputată în grupele Conference League, 1-3 cu West Ham United, după ce reușiseră să deschidă scorul

„Trebuie să scot și eu bani”

În condițiile în care FCSB nu va mai avea închise peluzele, așa cum s-a întâmplat la meciurile anterioare, Gigi Becali mizează pe o Arenă Națională plină. Totuși, latifundiarul a acceptat să scadă prețul tichetelor pentru peluze la jumătate, de la 100, la 50 de lei, restul rămânând neschimbat.

Gigi Becali a declarat că mizează pe un câștig de 800.000 de euro doar din bilete, la meciul cu Anderlecht. Patronul FCSB a anunțat că deja s-au vândut aproximativ 25.000 de tichete.

„Ce s-a întâmplat la Londra a fost pentru că am avut o anumită emoție 70 de minute. Acea emoție va aduce stadionul plin joi seara și voi câștiga și eu 800.000 de euro din bilete. Știu că ieri erau vreo 25.000 vândute, cam așa ceva.

Trebuie să scot și eu bani. La peluză le-am înjumătățit prețul după ce s-au plâns oamenii. La tribună sau VIP, daca vrei să vezi meciul lui FCSB, n-ai 100 de lei? Ce mare lucru? Trebuie să scoatem bani de undeva. Ei iau la un meci 7-8 milioane de euro din bilete, pe stadioanele mari. Bugetul nostru ei îl iau la un singur meci”, a spus Becali la Pro Arena.

Până atunci, astăzi, de la ora 21.00, FCSB va juca împotriva celor de la Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a din Superligă. Echipa lui Becali ocupă abia locul 13, cu 7 puncte, dar și cu două partide mai puțin disputate, în timp ce ilfovenii se află pe 12, cu 8 puncte după 9 meciuri jucate.

Prețurile biletelor la meciul FCSB – Anderlecht

VIP 1 – 750 LEI
VIP 2 – 500 LEI
VIP 3 – 300 LEI
TRIBUNA 2 – Inelul 1 – 200 LEI
TRIBUNA 1 și 2 – Inele 2 și 3 – 100 LEI
PELUZE – 50 LEI

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....