Cum explică Gigi Becali prețurile biletelor de la FCSB-West Ham. „Du-te, bă, și plătește”

Gabriel Peneș 06.09.2022, 12:22
Cum explică Gigi Becali prețurile biletelor de la FCSB-West Ham. „Du-te, bă, și plătește”

Cum explică Gigi Becali prețurile biletelor de la FCSB-West Ham. Vicecampioana României debutează, joi, în grupele Conference League. Echipa patronată de Becali se va deplasa la Londra, unde o va întâlni pe ocupanta locului 7 în ediția trecută a Premier League. Meciul retur va fi și ultimul al grupei pentru ambele echipe și se va disputa pe 3 noiembrie pe Arena Națională, iar Gigi Becali și-a făcut deja calculele privind câștigul financiar pe care-l va avea din vânzările de bilete.

Cum explică Gigi Becali prețurile biletelor de la FCSB-West Ham

Cum explică Gigi Becali prețurile biletelor de la FCSB-West Ham. Roș-albaștrii vor debuta în grupele Conference League, joi, la Londra, contra celor de la West Ham United. Partida va începe de la ora 22.00 și va fi televizată de Pro TV. Din aceeași grupă mai fac parte belgienii de la Anderlecht și danezii de la Silkeborg.

Gigi Becali e de părere că acum se va vedea adevărata valoare a echipei sale, dar și a fotbalului românesc, confruntările cu West Ham și Anderlecht urmând a da răspunsul la această problemă.

„Noi de câțiva ani nu ne cunoaștem valoarea. Acum o să dăm teste adevărate. Să vedem unde este FCSB și fotbalul românesc. Putem compara acum fotbalul românesc cu cel european, prin FCSB.

Acum joci cu West Ham cu Anderlecht, acum vedem. Să vedem noi la Londra. Dacă vom câștiga acolo, înseamnă că avem valoare, fotbalul românesc are valoare”, a declarat Becali la Pro Arena.

Cum explică Gigi Becali prețurile biletelor de la FCSB-West Ham. „Du-te, bă, și plătește”
Valorea lotului celor de la West Ham United este estimată la 432 de milioane de euro, cu 400 de milioane de euro mai mult decât cea a celui de la FCSB

„Du-te, bă, și plătește”

Pe de altă parte, Gigi Becali și-a făcut calculele referitoare la câștigul financiar pe care îl va avea în urma vânzărilor de bilete pentru returul cu West Ham. Partida va avea loc pe 3 noiembrie, pe Arena Națională și va fi ultimul din grupe pentru ambele echipe. Încurajat de prezența masivă a fanilor la partidele cu Dunajska Streda și Viking, latifundiarul a mărit considerabil prețul biletelor.

Totuși, după reacția furioasă a fanilor, el a acceptat să scadă tariful biletelor pentru peluze, de la 100 la 50 de lei. În schimb, cele pentru Tribuna 1 și 2 și mai ales pentru zona VIP au rămas la fel de piperate.

„Am făcut calculul să iau 2,5 milioane (n.r. – de euro) din bilete, așa am calculat. Am scăzut la peluză după ce s-au plâns fanii. Le-am pus mai mari decât cu City, dar pentru că au făcut gălăgie, pentru peluză, oamenii săraci, am făcut la jumate. Dar cei care vor la tribune, la VIP și la loje: „Du-te, bă, și plătește”.

E mult 30 de euro să stai la tribună? E 150 de lei. Am făcut să câștig două milioane jumate de euro. Nu le-am pus extraordinar, dar nu sunt de necumpărat. Depinde și cu West Ham, dacă batem sau facem egal, influențează fanii și va fi stadionul plin. Ei ce fac? Au toate condițiile, suc, cafea, e un mediu de socializare să vină la stadion”, a spus Becali, potrivit sursei citate.

Latifundiarul a explicat că el vrea să câștige bani pentru a întări și mai mult echipa, de aceea speră să câștige o sumă considerabilă și din vânzarea de bilete.

„Eu vreau să câștig bani, să pot întări echipa. Noi luăm 4 milioane, nu 3, ne dă unul în plus pentru performanțele echipei din ultimii 10 ani și din istorie, noi avem 4 puncte pentru câștigarea UCL. Noi luăm acum 4 milioane (n.r. – de euro) de la UEFA, mai luăm ceva din bilete, poate ne calificăm și luăm iar un milion sau ceva de genul”, a mai spus Becali, conform sursei menționate.

Prețurile biletelor la meciul FCSB – West Ham United

VIP 1 – 750 LEI
VIP 2 – 500 LEI
VIP 3 – 300 LEI
TRIBUNA 2 – Inelul 1 – 200 LEI
TRIBUNA 1 și 2 – Inele 2 și 3 – 100 LEI
PELUZE – 50 LEI

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....