Gigi Becali nu se consideră dator la Anamaria Prodan: „Nu mi-am asumat, ce treabă am eu?”

Gabriel Peneș 07.09.2022, 11:50
Gigi Becali nu se consideră dator la Anamaria Prodan: „Nu mi-am asumat, ce treabă am eu?”

Gigi Becali nu se consideră dator la Anamaria Prodan. Patronul FCSB și impresara au pornit un adevărat război încă din ianuarie, anul trecut, după transferul lui Dennis Man la Parma. Prodan, care era la acea dată agenta jucătorului, a fost eliminată din tranzacția ce s-a finalizat pentru 11 milioane de euro și care a fost perfectată de firma de impresariat a fraților Giovanni și Victor Becali. Dar Anamaria Prodan a câștigat în instanță despăgubiri de 350.000 de euro, bani pe care ar trebui să-i achite Gigi Becali, în conformitate cu înțelegerea pe care acesta a avut-o cu Dennis Man.

Gigi Becali nu se consideră dator la Anamaria Prodan

Gigi Becali nu se consideră dator la Anamaria Prodan. În ianuarie 2021, Dennis Man a fost transferat de la FCSV la Parma contra sumei de 11 milioane de euro. Impresara a fost „ocolită” de Gigi Becali la încheierea tranzacției, latifundiarul apelând la firma verilor săi, Giovanni și Victor Becali, La rândul său, Dennis Man a rupt contractul pe care-l avea cu Prodan, dar aceasta a amenințat că-l va da în judecată și va cere despăgubiri. Lucru ce s-a și întâmplat în această primăvară.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a câștigat procesul și are de încasat daune morale în valoare de 350.000 de euro. Decizia instanței nu-l va afecta, se pare, pe Dennis Man, ci chiar pe Gigi Becali, fostul său patron. Conform ProSport, nu fotbalistul este dator la fostul agent, ci chiar finanțatorul FCSB.

Motivul ar fi că în momentul în care internaționalul român a acceptat să se transfere la Parma și să semneze cu firma de impresariat a fraților Becali, el și-a luat asigurări că nu va avea de suferit în cazul unui proces.

Astfel, Gigi Becali ar fi acceptat la acel moment să îi semneze lui Dennis Man un document prin care își asumă să plătească el dacă fotbalistul pierde procesul cu fostul său agent, scrie sursa citată. În aceste condiții, latifundiarul din Pipera va avea de plătit 350.000 de euro către fosta soție a lui Reghecampf, în momentul în care procesul va fi finalizat.

Gigi Becali nu se consideră dator la Anamaria Prodan: „Nu mi-am asumat, ce treabă am eu?”
Dennis Man a fost transferat de la FCSB la Parma, în ianuarie 2021, contra sumei de 11 milioane de euro

„Nu mi-am asumat, ce treabă am eu?”

Deși judecătorii l-au obligat pe Dennis Man să-i achite Anamariei Prodan suma de 350.000 de euro, Gigi Becali este convinsă că agentul de jucători nu se va alege, de fapt, cu nicio sumă de bani. Latifundiarul e convins că Prodan va pierde până la urmă procesul când acesta va ajunge la o instanță superioară.

„Pentru ce să îi dau? A câștigat acolo unde a câștigat, acolo cine știe ce s-a întâmplat. La Curtea de Apel București nu se mai poate întâmpla nimic, sunt judecători de anvergură, nu mai ajungi la ei, nu poți să faci, să dregi.

Va pierde cu siguranță, ce s-a câștigat definitiv? Păi, cum să îi dai 350.000 de euro dacă tu nici nu ai câștigat atât cât ai fost la FCSB? Nu era nici impresar, stai că nu ai voie să semnezi fără mine.

Tu ești avocat, mă, eu te angajez pe tine avocat și îmi spui mie în contract că nu am voie să semnez fără tine? Eu te angajez pe tine, mă, nu tu pe mine. Niște aberații care sunt în contractul ăla, nu se va face nimeni de râs la Curtea de Apel ca să treacă peste ele, nu există așa ceva. Nu mi-am asumat, ce treabă am eu?”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

De curând, Ianis Stoica, fotbalistul de 19 ani de la FCSB, a revenit la Anamaria Prodan, după ce în decembrie trecuse la firma verilor Becali. Se pare că motivul a fost aceeași amenințare cu un proces făcută de impresară, iar Stoica nu are „acoperirea” de care s-a bucurat Dennis Man în privința plății unei eventuale despăgubiri.

Totodată, impresara susține că încă mai are 5-6 jucători la FCSB pe care-i reprezintă, fără ca latifundiarul din Pipera să știe. Anamaria Prodan a spus că nu va mai face publice transferurile pe care le reușește, „pentru a nu stârni invidii”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....