Ce studii are Gabriela Prisăcariu și cu ce se ocupă soția lui Dani Oțil

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 07.10.2021, 08:53

Povestea de dragoste dintre Dani Oțil și soția sa, Gabriela, i-a surprins pe mulți fani ai matinalului, după ani buni în care acesta nu s-a mai afișat cu vreo prezență feminină în public. Totuși, se pare că Gabriela Prisăcariu a reușit să îi cucerească inima prezentatorului de la Antena 1 și astfel cei doi au ajuns să formeze o familie frumoasă, alături de non-născutul lor, micuțul Luca Tiago. Puțini știu însă detalii despre trecutul partenerei de viață a lui Dani Oțil, dar și ce studii are Gabriela Prisăcariu. Vedeta a dezvăluit totul în mediul online.

Ce studii are și cu ce se ocupă Gabriela, soția lui Dani Oțil

El este un bărbat matur, în vârstă de 41 de ani, cu o carieră admirabilă în televiziune dar și în zona de business. Pe de altă parte, Gabriela Prisăcariu a reușit să îl cucerească pe prezentator cu frumusețea sa, dar și cu personalitatea și spiritul tânăr, actuala doamnă Oțil având 29 de ani. În ciuda diferenței de vârstă, de 12 ani, cei doi par făcuți unul pentru celălalt. Și asta pentru că au și lucruri în comun. Deși puțini își amintesc, Gabriela a mai avut legătură în trecut cu lumea televiziunii, în timpul participării sale la show-ul „Supermodels”.

Tânăra, născută pe data de 22 noiembrie 1992, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din București, însă nu a activat în domeniul juridic ci a preferat să se axeze pe calitățile sale fizice și să își dezvolte cariera de model. Ea a intrat în televiziune în urmă cu aproximativ 6 ani, prin participarea la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Soția lui Dani Oțil s-a numărat printre preferatele celebrului designer însă a atras și unele critici din partea colegilor, care au preclit-o „scorpia” din cauza obsesiei tinerei pentru curățenie.

Ce studii are Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu, actuala doamnă Oțil

„Bărbații caută în general femei proaste”

Ulterior, Gabriela Prisăcariu a participat și la o emisiune matrimonială, care era dedicată găsirii unui partener. Tot atunci, actuala parteneră a prezentatorului de la Antena 1 făcea o afirmație importantă despre experiențele sale de viață, în plan amoros.

Bărbaţii caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea şi nici nu caut. Am fost cu bărbaţi care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt şi frumoasă, şi mai am şi ceva în cap, aşa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta, declara Gabriela Prisăcariu în cadrul emisiunii.

Totuși, întâlnirea dintre ea și Dani a avut loc în cadrul emisiunii Neatza, matinalul fiind cucerit de model în timpul defilărilor de modă pe care Gabriela le avea în platou. Povestea lor de iubire a fost continuată de momentul romantic al inelului de logodnă, oferit într-o vacanță exotică, pentru ca mai apoi Gabriela și Dani Oțil să anunțe cu bucurie că vor avea un copil, dar și că se căsătoresc. Astăzi, cei doi se bucură de postura de părinți de băiat și împărtășesc adesea din experiențele lor cu urmăritorii din online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...