Gabriela Prisăcariu, luată la rost de mămici: „Ce idee idioată”. Soția lui Dani Oțil a reacționat imediat

Badea Violeta, Cosmin Chelu 05.10.2021, 13:21

Gabriela Prisăcariu a născut, pe 11 septembrie 2021, un bebeluș minunat. De atunci, soția lui Dani Oțil este foarte activă pe rețelele de socializare. Blondina își ține la curent fanii cu tot ceea ce face și le arată cum se descurcă ca mamă. Recent, diva le-a dezvăluit tuturor ce face ea atunci când îi plânge copilul în mașină.

Gabriela Prisăcariu, criticată de mămici în mediul online

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de mai bine de doi ani. Cei doi se iubesc foarte mult și sunt extrem de fericiți. Tabloul lor de familie a fost completat în luna septembrie a acestui an, după ce a venit pe lume băiețelul lor.

Astfel, cei doi se bucură de primul lor copil și își petrec foarte mult timp cu el. Cu toate astea, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu uită să își țină și fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lor, mai ales de când au devenit părinți. Deseori, cei doi publică imagini sau filmulețe care au legătură cu creșterea băiețelului lor. De data aceasta, soția lui Dani Oțil le-a mărturisit mămicilor din mediul online la ce truc apelează pentru a uita de plânsetele copilului.

În timp ce se afla la volanul mașinii, copilul vedetei a început să plângă, iar Gabriela nu avea foarte multe variante la dispoziție, fiindcă cel mic se afla așezat pe bancheta din spate, în scaunul special pentru bebeluși. Blondina a găsit repede o metodă pentru a uita de zgomotul făcut de copil. În glumă, soția lui Dani Oțil le-a spus urmăritorilor că atunci când plânge băiețelul ea dă muzica mai tare pentru a nu-l mai auzi.

„Ce faci când plânge copilul în mașină? Dai muzica mai tare ca să nu-l mai auzi”, a spus diva.

Gabriela Prisacariu este criticata de mamaicile din mediul online

Cum au reacționat internauții

Vedeta și-a dorit să îi amuze pe internauți și mulți chiar s-au distrat pe această temă, însă unele mămici au fost deranjate și au început să o critice pe Gabriela Prisăcariu.

„Ce idee idioată…mă dezamăgești”, a fost replica unei femei din mediul online.

Dacă soția sa duce lupte grele cu „mămicile perfecte”, Dani Oțil pare mai relaxat în rolul de părinte. Matinalul de la Antena 1 a povestit că de când a devenit tătic are cele mai bune „scuze” atunci când nu are chef sau nu vrea să participe la anumite evenimente.

„Am cele mai tari scuze de când s-a născut bebelușul. Tocmai am anulat întâlnirea pentru un grătar. Nu te duci că ai copil, e foarte fain”, a precizat vedeta în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...