Ce studii are, de fapt, manelista Theo Rose. „Am plecat de la facultate plângând“

Emanuela Pană 02.08.2021, 15:03

O îndrăgește multă lume, o ascultă fanii cu fiecare nouă melodie lansată, însă puțini sunt cei ce știu ce studii are, de fapt, Theo Rose. Artista este una dintre cele mai apreciate prezente din lumea muzicală, fiind ireal de frumoasă și talentată. Asemănată deseori cu Antonia, Theo Rose are o frumusețe răpitoare și o voce cu care i-a dat gata pe mulți. Vedeta se iubește cu nepotul unuia dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi și are o viață la care multe tinere doar visează. Află, în continuare, ce liceu a absolvit cântăreața, precum și media pe care a obținut-o.

Ce studii are, de fapt, Theo Rose

Theo Rose sau Theodora Maria Diaconu, așa cum apare în buletin, este una dintre cele mai de succes cântărețe ale momentului, având nenumărați fani și o carieră înfloritoare. Piesele ei sunt tot mai apreciate, ajunând mai mereu pe locul întâi în trendingul românesc.

Provenind dintr-o familie simplă dar talentată, Theo Rose a uimit pe toată lumea cu vocea ei încă de când era mic copil. Și-a dorit să calce pe urmele surorii sale și să devină cântăreață și a făcut tot ce a putut pentru a obține un loc pe scena muzicală.

Dacă vă gândiți că drumul i-a fost presărat cu flori, ei bine, vă înșelați, pentru că Theo a avut multe momente în viață în care s-a gândit să renunțe, însă și-a găsit de fiecare dată curajul și puterea de a merge mai departe și  de a se ridica de jos.

Tânăra cu ochii verzi are ambiții mari, mărturisind că spiritul de artist este unul dintre atuu-rile pe care mizează. Frmusețea este un alt plus când vine vorba de ea, căci trăsăturile de păpușă și ochii ei verzi nu au cum să te lase indiferent. Cu toate acestea, Theo nu vrea să impresioneze prin frumusețe, ci prin darul ei muzical.

În ceea ce privește studiile, Theo Rose a urmat liceul de muzică „Dinu Lipatti“, specializarea Pedagogie Muzicală, pe care l-a absolvit cu onorabila medie de 9.50. Poate că mulți dintre voi nu vă așteptați la asta însă, după ce a terminat liceul, tânăra și-a dorit să urmeze cursurile facultății de actorie din București, lucru care, din păcate, nu a fost posibil.

Citește și: Theo Rose a recunoscut. Ce o face cu adevărat fericită. „Eu sunt mai pe tradiţional“

Frumoasa șatenă și-a dorit să fie actriță?

Decizia de a da la actorie a venit în momentul în care aceasta a realizat că teoria muzicală nu îi este de prea mare ajutor, căci oamenii apreciază mai mult emoția transmisă.

Ce studii are, de fapt, cântăreața Theo Rose
Ce studii are, de fapt, cântăreața Theo Rose

Eu am ales la momentul ăla să fac actorie pentru că simțeam că am terminat cu noțiunile muzicale. Adică nu aveam ce să fac cu atât de multă teorie muzicală. Oricum am uitat mere parte din lucrurile pe care le-am învățat în liceu deja. Nu-mi trebuie atâta muzică, eu când mă apuc să cânt nu mă întreabă nimeni ce note am luat“, a declarat zilele trecute Theo Rose în podcastul lui Cătălin Măruță.

În ciuda faptului că s-a pregătit intens pentru admiterea la facultate, artista nu a reușit să ajungă la timp pentru a-și susține examenul. Cele 5 minute de întârziere s-au interpus între ea și visul de a ajunge actriță, întrucât, din cauza traficului aglomerat din București, tânăra nu a mai putut să intre la proba respectivă.

Am plecat de acolo plângând, m-am oprit la prima biserică, plângeam cu suspine, era visul meu năruit“, a mai povestit Theo.

Ulterior, soarta s-a îngrijit să-i ofere ce avea nevoie, iar Theo Rose s-a înscris la Universitatea Spiru Haret, unde avea să intre din prima. Din păcate, însă, din lipsă de candidați, secția de actorie a fost în cele din urmă desființată. Întrucât a avut șansa ca dosarul ei să fie mutat, tânăra a ales secția de muzică.

Cu toate că nu s-a folosit niciodată de diploma obținută, după cum a spus-o chiar ea, Theo Rose a absolvit facultatea și și-a susținut lucrarea și examenul de licență.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...