Theo Rose a recunoscut. Ce o face cu adevărat fericită. “Eu sunt mai pe tradiţional”

Ana Anitoiu 13.07.2021, 12:31

Theo Rose a recunoscut ce o face cu adevărat fericită. Cântăreața care s-a făcut remarcată la emisiunea ”Bravo, ai stil” de la Kanal D poate fi văzută acum în ipostaza de coprezentatoare la ”Vorbește Lumea” de la Pro TV, unde a făcut o dezvăluire despre ea însăși.

Theo Rose a trăit un moment terifiant. ”Am așteptat în chinuri”

Cântăreața Theo Rose a povestit recent că a trăit un moment terifiant în urmă cu doi ani, în timp ce zbura cu avionul către Timișoara, unde urma să aibă un concert. Artista a povestit că a așteptat în chinuri aterizarea și a precizat că simte că o ajută să vorbească despre problemele ei.

”Tot auzisem de anxietate, dar nu înțelegeam. Și până atunci îmi mai fusese frică, genul ala de frică de fantome, de întuneric… În avion, dintr-o dată, am simțit că se petrece ceva dubios cu mine. Nu mai respiram cum trebuie, inima îmi bătea necontrolat… Am simțit dintr-o dată tot ce se putea mai rău. (…) Am văzut că sunt mulți tineri care se confruntă cu anxietatea, nu știu să îi dea un nume, nu știu că asta e afecțiunea și se duc și se caută, fac RMN, se duc și își fac control la inimă, se caută de tot felul de chestii când problema se întâmplă în minte.”, a povestit Theo Rose când a fost invitată la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Theo Rose a recunoscut. Ce o face cu adevarat fericita
Theo Rose

Ce o face cu adevărat fericită pe Theo Rose

Însă, la cea mai recentă ediție a emisiunii ”Vorbește Lumea”, Theo Rose a dezvăluit cât de puțin îi trebuie ca să fie cu adevărat fericită. Cântăreața are nevoie de ceva extrem de simplu ca să se simtă imediat în al nouălea cer.

“Eu sunt mai pe tradiţional. Mie îmi place mâncărica de cartofi. Dacă îmi dai un gulaş cu varză murată sunt cea mai fericită fată de pe Pământ, serios! Mănânc asta din copilărie”, a dezvăluit Theo Rose, la ”Vorbește Lumea”, spre deosebire de Sore, care a declarat că ar mânca paste de tot felul, tot timpul.

Câți bani câștigă Theo Rose pe Instagram

Theo Rose, în vârstă de 24 de ani, câștigă bani la care cei mai mulți tineri din România nici nu îndrăznesc să viseze. În afară de colaborarea cu Pro TV, milioanele de vizualizări pe YouTube și nunțile și petrecerile la care participă, artista câștigă sume mari și din rețelele de socializare precum. Vezi AICI cum o cheamă de fapt pe Theo Rose și de unde vine numele ei de scenă!

”(O postare, n.r.) Pe feed costă 950 de euro. Eu aș fi pus 1.000 direct, ce o mai dau cotită. InstaStory, o serie de patru instastories cu swipe-up și cu tag la client, 500 de euro. Un video pe feed este 1.200. O grămadă de bani”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe