Cum o cheamă, de fapt, pe Theo Rose, manelista care i-a făcut de râs pe Lino Golden și pe Jador

Daria Petrescu 06.06.2021, 09:06
Cum o cheamă, de fapt, pe Theo Rose, manelista care i-a făcut de râs pe Lino Golden și pe Jador

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. S-a făcut remarcată în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D și i-a dat de gol pe Lino Golden și pe Jador, spunând despre ei că folosesc Auto-Tune, un procesor care utilizează un dispozitiv propriu pentru a măsura și modifica tonul în înregistrarea și spectacolele musicale. Puțini sunt însă, cei care știu cu o cheamă, de fapt, pe interpretă și de ce a ales acest nume de scenă.

Cum o cheamă, de fapt, pe Theo Rose

Theo Rose este numele de scenă, iar recent, s-a aflat care este numele real al cântăreței. Mai mult numele de scenă are și o poveste, mai puțin știută de public.

Pe iubita nepotului lui Nea Mărin o cheamă în buletin Theodora Maria Diaconu și este născută pe data de 8 august 1997. Vedeta a început să cânte muzică populară, de la vârsta de 4 ani.

Puțini sunt însă, cei care ștu că, numele de scenă – Theo Rose – este o combinație între numele artistei de botez și faptul că mamei sale i-au plăcut întotdeauna trandafirii. Cu toate astea, vedeta nu are o pasiune pentru aceste flori.

„Ei bine, asta e una dintre situațiile în care am eșuat.😂 Nu am făcut o pasiune pentru flori, în sensul că nu mă preocupă îngrijirea lor și nici nu mă emoționează așa tare prezența lor permanentă în jurul meu. Dar o floare la timpul ei nu poate aduce decât bucurie și petrec momentele mele de liniște în locuri unde și florile sunt prezente și contribuie la reabilitarea stării mele de spirit”, a spus artista într-un interviu acordat grandavenue.ro.

I-a făcut de râs pe Lino Golden și pe Jador

La un moment dat, Theo Rose a a stârnit numeroase reacții când a spus despre Lino Golden și Jador, că folosesc Auto-Tune.  Este vorba despre un procesor audio introdus în 1997 de către marca înregistrată a Antares Audio Technologies.

Acesta  utilizează un dispozitiv propriu pentru a măsura și modifica tonul în înregistrarea și spectacolele muzicale vocale și instrumentale. Nu trebuie confundat cu un vocoder sau cu caseta de discuții.

Theo Rose a suferit de anxietate

Recet, în cadrul unui interviu, Theo Rose a vorbit pentru prima oară despre problemele pe care le-a avut cu anxietatea.

„Mă ajută să vorbesc despre problemele mele. Cu toții ne confruntăm cu lucruri neplăcute și cred că m-ar fi consumat mult mai tare dacă aș fi încercat să le ascund.

Problemele mele fac parte din viața mea, e omenește și, pe lângă asta, am reușit să ajut și alte persoane să înțeleagă aceste stări și chiar să le depășească. Pe principiul “le depășim împreună”. Ne-am ajutat reciproc, împărtășind experiențe”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

„Am văzut că sunt mulți tineri care se confruntă cu anxietatea, nu știu să îi dea un nume, nu știu că asta e afecțiunea și se duc și se caută, fac RMN, se duc și își fac control la inimă, se caută de tot felul de chestii când problema se întâmplă în minte.

Mi s-a întâmplat și mie. Acum vreo doi ani eram în avion în drum spre Timișoara, urma să am un concert acolo și a fost groaznic. Tot auzisem de anxietate, dar nu înțelegeam.

Și până atunci îmi mai fusese frică, genul ala de frică de fantome, de întuneric…În avion, dintr-o dată, am simțit că se petrece ceva dubios cu mine. Nu mai respiram cum trebuie, inima îmi bătea necontrolat…am simțit dintr-o dată tot ce se putea mai rău. (…) În ce chinuri am așteptat să aterizeze avionul…(…) ”, a spus Theo în cadrul unui podcast pentru Cătălin Măruță.

 

Urmăriți Impact.ro și pe