Ce spune Loredana Groza despre femeile care apelează la operaţiile estetice. Diva neagă intervenţiile suferite: “Nu aş avea timp”

Iancu Andreea 17.07.2021, 15:09

Loredana Groza a trecut prin transformări uluitoare în ultima perioadă, afișând un trup de invidiat cu fiecare apariție. Jurata X Factor, care activează inclusiv la Next Star, tot în juriu, pare să fi lăsat deoparte trecerea timpului, de vreme ce arată tot mai tânără pe zi ce trece. Deși susține cu vehemență că nu are timp pentru a apela la intervenții estetice, Loredana Groza a vorbit recent despre femeile care apelează la operațiile estetice, dezvăluind care este părerea sa despre ele.

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice. Artista neagă că ar fi intervenit asupra corpului său

Loredana Groza pare că se află din nou pe val, bucurându-se de un succes fulminant după ce s-a asociat recent cu nume grele din lumea muzicii de petrecere. Artista a lansat melodii alături de cei mai importanți cântăreți de manele, care se numără printre cele mai ascultate producții din trending-ul românesc. Atunci când vine însă vorba despre aspectul său fizic, mulți fani au remarcat schimbări notabile la modul cum arată astăzi vedeta care are deja o carieră de câteva decenii în muzică. Deși Loredana Groza susține că nu a trecut prin intervenții chirurgicale, aceasta a vorbit recent despre femeile care apelează la operațiile estetice.

În timp ce mulți o critică pentru că se afișează tot mai senzuală la fiecare apariție, artista este mai relaxată ca oricând. Totuși, nu puțini au fost cei care au remarcat modificările de la nivelul chipului vedetei de la Antena 1, precum și bustul extrem de voluptos cu care nu ezită să se facă remarcată cu fiecare ținută. Loredana continuă însă să nege că ar fi apelat la ajutorul chirurgului estetician, menționând că nu ar avea timp pentru astfel de tratamente.

Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, a povestit Loredana Groza, în exclusivitate, la Antena Stars.

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice
Lori neagă cu vehemență intervențiile estetice

Care sunt secretele de frumusețe ale divei

Pentru vârsta de 51 de ani, Loredana Groza poate fi considerată o femeie de admirat. Aceasta este într-o formă spectaculoasă, iar trucurile la care apelează par să fie unele obișnuite. Determinarea, disciplina și stilul de viață sănătos par să o ajute pe Lori să se păstreze la fel de senzuală și cu o siluetă remarcabilă, asemenea divelor de la Hollywood. Vedeta a mărturisit că sportul, dieta și o rutină de îngrijire pentru corp și ten o ajută să arate de milioane.

Pe de altă parte, Loredana a recunoscut că apelează uneori la tratamente non-invazive, conform dezvăluirilor făcute în cadrul interviului pentru Antena Stars. Chiar și așa, nimic nu ar fi fost posibil dacă natura nu ar fi înzestrat-o oricum cu o frumusețe aparte. Diva a completat că preferă întotdeauna lucrurile naturale, îndemnându-i întotdeauna pe cei care își doresc să arate bine să facă sport și să fie ambițioși.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...