Ce spune Dan Negru despre salariul Andreei Esca de la Pro TV. Prezentatorul a insistat: „Să fie publice”

Stan Filon 18.02.2022, 08:02
Ce spune Dan Negru despre salariul Andreei Esca de la Pro TV. Prezentatorul a insistat: „Să fie publice”

Dan Negru este unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori din România. Se spune chiar că ar fi imediat după Andreea Esca, în ceea ce privește veniturile. Acest lucru parcă îl neliniștește pe fostul „Rege al Revelioanelor”, așa că i-a propus de mai multe ori prezentatoarei de la Pro TV să se termine cu această secretomanie. Spune că el ar fi primul care ar dezvălui exact cât câștigă, la fel ca multe alte vedete din alte țări.

Ce spune Dan Negru despre salariul Andreei Esca

Salariul Andreei Esca a devenit ca un mit urban, ca o legendă. Până și oamenii de televiziune ar dori să știe câți bani primește în fiecare lună prezentatoarea de la Pro TV. Dan Negru vorbește parcă din ce în ce mai des despre venitul Andreei Esca. Prezentatorul care a renunțat la Antena 1, pentru Kanal D, ar câștiga la noul job suma de 25 de mii de euro pe lună. Deși militează pentru ridicarea secretomaniei, prezentatorul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația.

„Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!”, a dezvăluit Dan Negru pentru cancan.ro.

Ce spune Dan Negru despre salariul Andreei Esca
Ce spune Dan Negru despre salariul Andreei Esca

Cum a cucerit Dan Negru telespectatorii

Despre cariera sa, Dan Negru a povestit exact cum a reușit să se impună în media din România. Cu ce calități a venit omul de televiziune, astfel încât a cucerit iremediabil telespectatorii.

„Eu nu sunt deloc un prezentator șarmant sau genial. Nu sunt deloc un prezentator cu har. Mihaela Rădulescu, Brenciu, sunt oameni care au har, eu nu am. Eu știi ce am? Am hărnicie! Eu am fost harnic în jurul formatelor, am săpat în jurul lor, le-am construit și am încercat să fac formatul să fie un versant al unui munte, iar eu să fiu celălalt versant, cât de mult am putut. Am fugit ca să se întâlnească în vârf cei doi versanți ai muntelui, am fost harnic.

Am schimbat formatele după chipul și asemănarea mea, și atunci publicul avea senzația că ăla era un format construit pentru mine și făcut de mine. Asta a fost tot, dacă există vreun truc! N-am fost deloc genial, șarmant sau atractiv! Teo, spre exemplu, e un prezentator genial, e un „one man show”, eu depind de formate!”, a mai adăugat Dan Negru.

Dan Negru nu a vorbit despre motivele pentru care a părăsit Antena 1, după 22 de ani. Omul de televiziune s-a despărțit în termeni amiabili de conducerea Antenei 1 și a spus că nu va arunca niciodată cu piatra în fântâna din care a băut.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...