De când se discută, de fapt, de plecarea lui Dan Negru de la Antena 1. Detalii din culisele celei mai neaşteptate mutări

Ana Anitoiu, Alexandru Puiu 28.01.2022, 10:58
De când se discută, de fapt, de plecarea lui Dan Negru de la Antena 1. Detalii din culisele celei mai neaşteptate mutări

S-a aflat de când se discută, de fapt, despre plecarea lui Dan Negru de la Antena 1. Au ieșit la iveală detalii din culisele celei mai neaşteptate mutări. Celebrul prezentator de televiziune care a bătut palma cu Kanal D a dezvăluit cine a fost una dintre primele persoane care au aflat de intenția lui de a face marea schimbare.

De când se discută despre plecarea lui Dan Negru de la Antena 1

Dan Negru a fost prezent în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, după ce a fost făcut anunțul oficial cu privire la mutarea lui de la Antena 1 la această televiziune. El a dezvăluit cine a fost una dintre primele persoane care au aflat despre intenția lui și a fost dat de gol cu privire la perioada în care a început să discute despre plecarea din grupul Intact.

„Dan Negru: Eu n-am stat niciodată cu Teo în același platou. Unul din prietenii care a auzit de la început de tot că vreau să fac o schimbare majoră în viața mea este Teo. Povestim de multă vreme.

Teo Trandafir: Îmi trimite la un moment dat un mesaj din senin, scria: Vin! și cu o inimă roșie, ca răspuns la un mesaj de-ale mele. Doar că mesajul original a fost din 2017. Deci tu ai recitit mesajele noastre și ai ajuns aici.”, au spus cei doi, la „Teo Show”.

De cand se discuta, de fapt, de plecarea lui Dan Negru de la Antena 1
Teo Trandafir si Dan Negru

Dan Negru, despre banii pe care îi va primi de la Kanal D

Dan Negru a făcut o referire și la presupusul său salariu de la Kanal D. Prezentatorul a spus că lumea de televiziune este frumoasă și mică și a adăugat cu o ușoară ironie că banii sunt mulți. „Regele audiențelor” a povestit un moment din viața lui legat de salariile din domeniul său de activitate.

„Am prezentat Callatis cu Gabi Cotabiță, cu Horia Moculescu. Era un articol pe prima pagină în care scria: Negru câștigă 500.000 de dolari ca să prezinte Calatisul. Cu 500.000 de dolari cumpărai toată Mangalia.

Eu am pățit o chestie foarte interesantă. Eram cu domnul Lazarov și cu Paul Bonolis, unul dintre cei mai mari prezentatori de televiziune din Italia. Vorbeam despre emisiunea Ciao Darwin. Italianul întrebase despre bani și eu am spus o sumă.

La care italianul zice: Nu-i rău deloc, câștigi foarte bine. Și domnul Lazarov: Stați, mă, cu engleza voastră aia de baltă! Ăsta te-a întrebat cât câștigi tu și tu ai zis cât e costul producției pe un sezon întreg”, a povestit Dan Negru.

Teo Trandafir i-a spus lui Dan Negru, cu aceeași ironie, că și ei i s-a întâmplat să „câștige” foarte mulți bani într-o perioadă. Mai exact, 4 milioane de euro în 10 luni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...